Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sl-c760 Screen Problem
OESF Forums > General Forums > General Support and Discussion > Hardware Mods
Totesz
Hey!

I've got some problems with my Z. The model mentioned in the topic went strange a few months after I bought it. Some colors become a red tone and I don't know why. Sometimes the colors come back and than it's wrong again.
I thought that it's a contact-problem so I got it into pieces but found nothing.
Here is a sample, a pic (from me smile.gif ) and the other shows hot it looks on the Z.

Original:
Click to view attachment

On the Z:
Click to view attachment

I could use any help, I'm in kind of dispair.

Thanx!
speculatrix
I've had problems with my 6000 and it flipping the screen left/right, and the backlight dropping out too. I took it apart, cleaned the contacts, and reassembled, and no luck.

Did you clean the LCD cable connectors when you dismantled? I am wondering whether the connectors are really sensitive to dirt or grease? They also seem very flimsy, so that they can only be opened and closed once or twice reliably.
Totesz
QUOTE(speculatrix @ Oct 10 2006, 04:34 PM)
I've had problems with my 6000 and it flipping the screen left/right, and the backlight dropping out too. I took it apart, cleaned the contacts, and reassembled, and no luck.

Did you clean the LCD cable connectors when you dismantled? I am wondering whether the connectors are really sensitive to dirt or grease? They also seem very flimsy, so that they can only be opened and closed once or twice reliably.
*


Well, I didn't clean the connectors, but I'll give it a try as soon as I'll have some time. :S

Totesz
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.