Help - Search - Members - Calendar
Full Version: No Question Mark In Abiword (pdaxqtrom)
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Everything Development > X/Qt
dsteuer
Hi,

I canīt believe Iīm the only one, but I canīt find anything related in the forum.

I have installed the latest cacko and pdaxqtrom. Most things run fine, but there is no way I can enter a question mark "?" in abiword! It works in my aterm under X, it works in the konsole, but in abiword it does nothing as far as I can tell.

Any advice?

detlef
Snappy
I think it's shift + / to give you "?" ... let me check ... smile.gif

EDIT: Just tried ... its shift + "?." key ... smile.gif ... on my C1000 anyway ... smile.gif
dsteuer
QUOTE(Snappy @ Jan 4 2007, 12:03 PM)
I think it's shift + / to give you "?" ... let me check ... smile.gif

EDIT: Just tried ... its shift + "?." key ... smile.gif ... on my C1000 anyway ... smile.gif
*


Believe or not, I had found the key with no problems, smile.gif but it does _nothing_ in abiword. sad.gif
xev shows that a "?" is sent, it works in other applications including vim/nedit/aterm but not in abiword. I can insert a ? with insert->symbol, but thatīs rather unsatisfying.
Snappy
QUOTE(dsteuer @ Jan 4 2007, 11:40 PM)
QUOTE(Snappy @ Jan 4 2007, 12:03 PM)
I think it's shift + / to give you "?" ... let me check ... smile.gif

EDIT: Just tried ... its shift + "?." key ... smile.gif ... on my C1000 anyway ... smile.gif
*


Believe or not, I had found the key with no problems, smile.gif but it does _nothing_ in abiword. sad.gif
xev shows that a "?" is sent, it works in other applications including vim/nedit/aterm but not in abiword. I can insert a ? with insert->symbol, but thatīs rather unsatisfying.
*



laugh.gif I reckon so! wink.gif ... I'll retry again in Abiword just to be sure. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.