Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Usb Networking
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > Angstrom & OpenZaurus
jman
I've just installed OZ with GPE on my SL-C760 and I'm quite happy with it, but can't get usb networking to work at all. Although I've selected "Ethernet networking" in "USB settings", the Windows machine keeps detecting the Z as a USB mass storage device, and creates two read-only drives, one for the CF card and another one for the SD card.

I suspect is has something to do with the fact that when I was using Cacko before, I installed the drivers on the CD, so there may be some kind of conflict there.

Has anybody experienced such a bahaviour?

Thanks in advance.
jerrybme
QUOTE(jman @ Mar 5 2007, 11:07 AM)
I've just installed OZ with GPE on my SL-C760 and I'm quite happy with it, but can't get usb networking to work at all. Although I've selected "Ethernet networking" in "USB settings", the Windows machine keeps detecting the Z as a USB mass storage device, and creates two read-only drives, one for the CF card and another one for the SD card.

I suspect is has something to do with the fact that when I was using Cacko before, I installed the drivers on the CD, so there may be some kind of conflict there.

Has anybody experienced such a bahaviour?

Thanks in advance.
*


It has to do with the 2.6 kernel. It uses a different driver and it is not compatible with Windows, it'll work fine with Linux. Try using the search option wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.