Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Is There A Prob With Attached Pics On Forum?
OESF Forums > General Forums > General Support and Discussion > Off Topic forum
Jon_J
This just happened, it was working normally earlier today.
When I click on an attached picture, where it says, "click to enlarge", I get a page of code that looks like I opened a picture in a text editor.

I haven't done anything to this computer, such as install/uninstall anything.
Does anyone know what happened to the attached pics?
EDIT:
I just logged on with my Cacko Zaurus, using Opera, and when I click an attached pic, the resulting page is also all code like above on my desktop PC with Firefox.

So, it must not be me, there must be something that has gone wrong with the forum.
Drake01
QUOTE(Jon_J @ Mar 13 2007, 12:36 PM)
When I click on an attached picture, where it says, "click to enlarge", I get a page of code that looks like I opened a picture in a text editor.
*

Yeah, I get the same thing. If I save the file to disk and open it from there, then I can view the image. My browser is interpreting the file as text.
Jon_J
QUOTE(Drake01 @ Mar 13 2007, 12:58 PM)
QUOTE(Jon_J @ Mar 13 2007, 12:36 PM)
When I click on an attached picture, where it says, "click to enlarge", I get a page of code that looks like I opened a picture in a text editor.
*

Yeah, I get the same thing. If I save the file to disk and open it from there, then I can view the image. My browser is interpreting the file as text.
*


How do you know if the pic is a JPG or PNG or BMP?
the file save as dialog wants to save as index.php.html, so you have to select the correct extension, otherwise the picture won't open in a viewer
Drake01
QUOTE(Jon_J @ Mar 13 2007, 01:35 PM)
How do you know if the pic is a JPG or PNG or BMP?
the file save as dialog wants to save as index.php.html, so you have to select the correct extension, otherwise the picture won't open in a viewer
*

Well, I just took a quick glance at the New Package Announcement thread and it looks like most of us geeks are posting PNG's. The others I saw were JPG's. I don't know if there are any BMP's in this forum, but there might be.

For a PNG, the letters "PNG" appear in the first several characters of the text. For JPG's, it seems that the letters "JFIF" appear consistently (from my quick sample). I'm also able to get the filename by hovering my mouse over the thumbnail, but I realize that might not work easily for all browsers and platforms.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2015 Invision Power Services, Inc.