Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Velkommen
OESF Portables Forum > Everything Else > Archived Forums > Everything Else > Zaurus Regional User Groups > Europe User Groups > Denmark
pnb
Velkommen til Danmarks eget Zaurus Forum

Jeg håber vi er nogle stykker der kan udveksle erfaringer og gode ideer. Jeg har selv en c760 og den kan jeg varmt anbefale.

Med venlig hilsen

Peter B.
Laze
Hej Peter... Det lyder kanon, jeg har også en C760 med Cackoz rom på.
pnb
Jeg bruger også Cacko 1.17 og med Keyhelper har jeg ingen sprogproblemer - altså bortset fra navnesorteringen i adressebogen...
Laze
Hey Pnp - hva skal jeg downloade og hvor fra, er http://yakty.s31.xrea.com/linuzau/keyhelper/ det rigtige link. Skal jeg kun have IPK'en og hva' mere? Har du en færdig xml conf fil med danske tegn?
Anonymous
Jeg har lavet et bud på en keyhelper.xml-fil med de danske tegn. Se http://externe.net/zaurus/forum/viewtopic.php?t=678
pnb
Jamen det er netop Holcks keyhelper.xml jeg bruger (tak for den!!!). Jeg har installeret keyhelper ver. 1.0.9-1 fra det link du selv har angivet. Derefter lagt keyhelper.xml i /home/zaurus/Settings og dernæst "khctl reload" eller reboote.
Virker perfekt.
Anonymous
Takker - jeg prøver nu her idag..
rubberduck_lv
Hej, allesammen.
Fint! Så kom der en dansk gruppe.
Jeg er ikke så dreven endnu udi Zaurus's mysterier, men det er dog lykkedes mig at få wireless network op at stå og nu kæmper jeg med bluetooth...måske får jeg behov for at spørge mig lidt frem hos de mere erfarne. Nå, men jeg prøver nu først at gøre mine fejl alene.

SL5600 med 128 Mb (SD), Dlink DCF-650W Wireless(CF) og IOGEAR GBC201 bluetooth (CF)
Anonymous
Hejsa

Er det muligt at installere Keyhelper med danske tegn selvom man ikke kan kode og hvis ja, findes der så et link? Jeg har kigget ovenstående links igennem men kunne ikke umiddelbart finde noget.

Mvh.

Jeppe

SL5500 og Sharp 3.13
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.