Help - Search - Members - Calendar
Full Version: No Menu Applications Line At Top After Install On C860
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > Ubuntu
John Rose
Got Zubuntu installed on my C860 using a Sandisk Extreme 2GB SD card to hold the file system. Boots up to give option to load Zubuntu: only strange thing is that fsck finds errors which it then corrects. Select Zubuntu and after much terminal stuff it returns to option to load Zubuntu. I select that and after terminal stuff it offers a login. I supply root (for user), it complains about alsa files and I enter command startx. It then shows desktop but without menu applications line (at top of screen). So I can't do anything. Help please!
tanjian2
QUOTE(John Rose @ Feb 18 2009, 05:58 PM) *
Got Zubuntu installed on my C860 using a Sandisk Extreme 2GB SD card to hold the file system. Boots up to give option to load Zubuntu: only strange thing is that fsck finds errors which it then corrects. Select Zubuntu and after much terminal stuff it returns to option to load Zubuntu. I select that and after terminal stuff it offers a login. I supply root (for user), it complains about alsa files and I enter command startx. It then shows desktop but without menu applications line (at top of screen). So I can't do anything. Help please!

I had an fsck with errors - it basically can corrupt file - best to reinstall the rootfs over the SD card again - worked for me.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.