Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Editing Posts Problem
OESF Portables Forum > Everything Else > Site Specific Forums > Site Suggestions, Requests, and Updates
koan
Hi

I know the forum software is planned to be updated.

In the mean time, I note that there are three buttons on the post editor that do not work:
"Insert Link", "Insert Image' and "Insert Email Link".
Varti
It will take a while before we'll start to consider the forum's upgrade, so any comment regarding broken stuff here is welcome. I have taken a look in the admin board, but I have not been able to find any setting to enable/disable those 3 buttons. They might have been disabled in the past, for some reason (as an anti-spam measure?), by manually editing the IPBoard setting files, or they might use some obsolete/broken Javascript code which doesn't work with current browsers. If the latter is true, we'll have to wait for the upgrade.

I'll make a search in the forum's files; for now I have temporarily added all of them, as custom BB code, in the "Quick Access" table on the side panel on the left. Let me know if it works for you. BTW I'm not sure if the "Insert Image" tag was indeed "img", or if it was some other type of tag which uploaded the image and showed it anywhere in the message.

I have done a general clean-up of the tags there too; please let me know if you'd like to have any of the tags back, these are the tags that are available:
- Acronym (to make an acronym that will display a description when moused over)
- Center/Left/Right (actually they are already available as the alignment buttons on the top right)
- Post Snap Back (shows a little linked image which links back to a post)
- Spoiler

Varti
koan
QUOTE(Varti @ Jan 10 2017, 11:16 PM) *
BTW I'm not sure if the "Insert Image" tag was indeed "img", or if it was some other type of tag which uploaded the image and showed it anywhere in the message.


The image was embedded as a hidden attachment, e.g.
CODE
[attachment=0001:screenshot.png]
Varti
QUOTE(koan @ Jan 10 2017, 03:36 PM) *
The image was embedded as a hidden attachment, e.g.
CODE
[attachment=0001:screenshot.png]

I see, so the button most probably also opened a file upload requester, something that can't be done by defining a custom BB code, since there's no option to trigger a requester to be opened, plus it can be only defined using one of these two syntaxes and not the one you mentioned:

CODE
[tag]{content}[/tag]
[tag thing='{option}']{content}[/tag]


I have now renamed the item to "Link to Image", to avoid confusion.

Varti
koan
Thanks Varti.

"Requester" ?
Sounds like an Amiga term wink.gif
Varti
QUOTE(koan @ Jan 10 2017, 05:39 PM) *
Thanks Varti.

"Requester" ?
Sounds like an Amiga term wink.gif

Looks like you just found out what my roots are smile.gif

Varti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.