Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lidt erfaringer med min C860
OESF Portables Forum > Everything Else > Archived Forums > Everything Else > Zaurus Regional User Groups > Europe User Groups > Denmark
larsj
Jeg har nu haft min C860 i lidt over en måneds tid. Og hvad har jeg så oplevet med den. Jo, jeg har haft Cacko på den, og det fungerede fint. Men for en uges tid siden kom pdaXrom på. Det var en katastrofe !. En af det store. Sådan noget skidt. Jeg må nok installere Cacko igen. Hvorfor nu det ? Efter succesfuld installation af pdaXrom, skulle jeg da lige prøve Doom, og smide Frozen Bubbles på den og så lidt overclocking på. Og det kører jo ganske godt. Det fandt min ældste søn så ud af. Så nu er min C860 beslaglagt det meste af tiden. Det er s.. da for f.... min maskine :evil:

VNC kører, men jeg kan ikke finde F-tasterne på maskinen, ej heller scrolle nedaf når opløsningen er > VGA. Mplayer virker ikke ?!

Wi-Fi er en strømsluger. Holder kun 2 timer. uden wifi ca 6 timer.

Holdbarhedstest : Put C860 incl. sd kort, og wifi kort i jakkelomme uden at lukke af med lynlås. Sæt på cykel således at C860 befinder sig lidt over en meter fra testoverflade ( asfalt ). Tramp energisk på pedaler på cykel indtil hastighed > 5 m/s men < 8 m/s. Venstre eller højre lårben afhængig af hvilken lomme C860 er placeret i, skal nu skubbe til C860 så denne falder ud af lomme. Efter ca 1.sek skal der nu komme en meget ubehagelig lyd :shock: . Brems resulut og hårdt på cykel. Bevar roen, og vend cykel og kør ca 7 meter tilbage og tænk en masse ubehagelige tanker. Find C860 på asfalt. Find SD-kort i radius 1 meter fra C860. Børst sten og sand af C860 og SD-kort. Put SD-kort i C860. Tænd. Alt kører igen som før. Hjørne af C860 har tydelig asfaltmærke, men er ellers intakt.
Laze
QUOTE
Cacko igen. Hvorfor nu det ? Efter succesfuld installation af pdaXrom, skulle jeg da lige prøve Doom, og smide Frozen Bubbles på den og så lidt overclocking på. Og det kører jo ganske godt. Det fandt min ældste søn så ud af. Så nu er min C860 beslaglagt det meste af tiden. Det er s.. da for f.... min maskine


Ja - det er ikke rart og bare vent til du ser noget af det som snart kommer.

QUOTE
VNC kører, men jeg kan ikke finde F-tasterne på maskinen, ej heller scrolle nedaf når opløsningen er > VGA. Mplayer virker ikke ?!


Prøv ESC+1 = F1 så vidt jeg ved.

Med hensyn til holdbarhedstesten - jeg har tabt min 2 gange fra min egen hånd højde - ca. 1.50 m og desuden ned af en trappe så den to 10-15 trin i fuld galop. Men den virker endnu.
larsj
QUOTE
bare vent til du ser noget af det som snart kommer.


Kan man måske løfte lidt af sløret ?. Jeg skal nok lade være med at sladre !
Laze
Sash har rodet med floating point emulation og desuden kommer der måske Gnome libs 2.6 og vi arbejder på at få lavet mangle flere apps til f.eks. package manager etc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.