Help - Search - Members - Calendar
Full Version: gaim not working on sl6000-L
OESF Forums > General Forums > General Support and Discussion > Software
g3n
I've recently buyed my zaurus sl6000-L

I cant make gaim work, i've installed the ipk packages as i was told in the instructions.

The screen is a gray form with 2 horizontal lines and a little square in the upper right corner... and nothing else, no text, no images, no nothing... what can i do?

I just followed the instructions, i installed the additional packages (zlib, shh, etc) and the libgaim, and then the protocols and then gaim.

I tried importing my xml contacts, and neither that worked.
stupkid
You are most likely having the libpng problem with qpe-gaim. You can either uninstall the current qpe-gaim package and install the version on my feed:

http://www.bryandeluca.com/feed

Or go through the manual steps outlined on the qpe-gaim site:

http://qpe-gaim.sourceforge.net/faq.php#libpng

Good Luck!
smammon
QUOTE(stupkid @ Sep 30 2004, 11:24 PM)
You are most likely having the libpng problem with qpe-gaim. You can either uninstall the current qpe-gaim package and install the version on my feed:

http://www.bryandeluca.com/feed

Thanks for posting your feed! Found alot of useful stuff. BTW I'd been having the same issue with Gaim the topic starter describes - even with the libpng fix. However the version on your feed works like a charm.

Thanks again!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.