Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SL5500 and OZ 3.35
OESF Forums > General Forums > Desktop Operating Systems Issues > Windows Issues
Anonymous
SL-5500 on OZ
Well I've broken it :-)
I moved to OZ, discovered that I couldn't get the Sharp 3.13 apps back working correctly (although there are some really nice OPIE apps available). I really want Opera 6 (having seen what the other options are)

So I want to move back. Big problem I *cannot* get OZ USB working at all on XP. My USB connection was all fine under Sharp 3.13, but stopped working under OZ. Having mangled my previously working home XP setup by trying fixes from here there & everywhere I feel USB is terminally broken. I'm not touching my work laptop setup (which also doesn't work - and previously synced fine)

OK - there must be a CF way of moving back to Sharp ROMs..... Nope - 3.13 doesn't come on a CF image of ANY size (Just a Windows upgrade whihc requires USB to work)

So I'm stuffed! ... or am I?
Graham
VeeDubb
I don't know about 3.1.3, but 3.10 is certainly available in a CF image, I don't knwo why they wouldn't be know, of course, I don't know hwy the lazy bastards wouldn't take the whopping 10 minutes to compile their modified qtopia to work with linux, there's allready a linux version and it a damn linux pda, but what do I know.

In any case, you could go back to 3.10 and then once you have sync working again, you can update to 3.13 with the windows installer if there realy isn't a CF image for it.
lardman
QUOTE
So I want to move back. Big problem I *cannot* get OZ USB working at all on XP. My USB connection was all fine under Sharp 3.13, but stopped working under OZ. Having mangled my previously working home XP setup by trying fixes from here there & everywhere I feel USB is terminally broken. I'm not touching my work laptop setup (which also doesn't work - and previously synced fine)  


You need to install the old USB drivers (Sharp ROM 2.xx ones)
Anonymous
QUOTE
QUOTE

So I want to move back. Big problem I *cannot* get OZ USB working at all on XP. My USB connection was all fine under Sharp 3.13, but stopped working under OZ. Having mangled my previously working home XP setup by trying fixes from here there & everywhere I feel USB is terminally broken. I'm not touching my work laptop setup (which also doesn't work - and previously synced fine)  


You need to install the old USB drivers (Sharp ROM 2.xx ones)
These would be those from the original CD?
i got a large CF, and managed to get Sharp roms back on. I now feel happy about swaqpping between ROM versions. If I could get the Sharp apps e.g.Opera on OZ AND sync Id stay with OZ
Cheers
Graham
lardman
QUOTE
These would be those from the original CD?


Yes.

QUOTE
If I could get the Sharp apps e.g.Opera on OZ AND sync Id stay with OZ  


I have Opera working, plus the (old Sharp ROM 2.38) Hancom apps and syncing all working fine(though check what you want from syncing before you believe me, I basically just use it to backup to my PC).


Si
g1gsw
There are cf images for the 3.13 rom just look at the sharp dev site failing that they are here:-

http://www.g1gsw.org/ftp/Zaurus/sharp/

Only a slow ADSL link tho'

Regards

Colin
g1gsw
In fact they are on this site here:-

http://www.zaurususergroup.com/modules.php...q=getit&lid=120

Regards

Colin
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.