Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bb

Pages: 1 ... 4 5 [6]
76
Deals and Great Z Buys / Brand new camera card for $14.95
« on: January 21, 2004, 02:55:44 pm »
Quote
Yes it will, just pull the ipk from herehttp://www.sharpusa.com/files/hpc_soft_qpe-camera.exe

How about the SL-C860? Can the camera be used with that model?

Best regards.

77
Cxx0 Hardware / SL-C860 with camera - does it work?
« on: January 20, 2004, 10:51:26 am »
Has anyone here used the SL-C860 with the Sharp CEAG06 Compact Flash card camera?

With which results?

Best regards.

78
Linux Issues / Qtopia Desktop and Debian
« on: January 07, 2004, 05:54:26 am »
Since sources for Trolltech\'s Qtopia Desktop are not available, I would like to hear if anyone here have had any luck installing one of the RPM packages from Trolltech on a Debian Woody.

I have *very* bad experiences from previous attempts to install a RPM package for one distribution on another distribution.

Any luck, anyone?

Best regards.

------------------------------------------------------------------------------
Update:
I later found out that there is a tool called \'alien\', that is able to convert between package formats. That worked.
------------------------------------------------------------------------------

79
Linux Issues / zaurus desktop pim apps ??
« on: January 06, 2004, 04:08:55 am »
Quote
You cannot sync to anything but Qtopia Desktop on Linux.....

Does anyone here know if the sources for Qtopia Desktop are available anywhere? All I can find is RPM packages:
http://www.trolltech.com/download/qtopia/i...ndex.html?cid=6
(bottom of page)

Best regards.

80
Off Topic forum / Good Linux forums for newies
« on: January 05, 2004, 07:11:29 am »
Quote
In the last few days, I finally got around to installing Red Hat Linux 9 on my main PC at home. Whilst I have a basic competency in Linux, thanks mainly to my Z, I have quite a lot of questions which probably wouldn\'t apply to this forum (at this time, mostly concerning updating applications which were installed with RH9).

Could anyone please suggest some useful Linux Web forums, which are likely to be better for relatively new users?

Many thanks,
Tim

First of all I would suggest that you look out for a local LUG (Linux User Group) - or, if you don\'t have one in your area, see if there is some sort of Unix User Group. They are very often welcoming Linux users also.
If you have already done that with no success, you could try advertising locally (high schools and universities would be a good place to start) for other Linux users and try establishing a LUG yourself.
If you change your profile in this forum so we can see which part of the world you\'re from, you would increase your chances of getting in touch with fellow local Linux users.

Here are some links to websites that may be of help to you:
http://tldp.org/
http://people.debian.org/~psg/ddg/ (in case you are considering using Debian)
http://www.linux.com/ (Good articles from time to time)

Best regards.

81
Denmark / Danske brugere..
« on: January 04, 2004, 08:27:33 am »
Quote from: \"Laze\"
Yeps. Jeg vidste godt at PostDanmark var nogen tumlinger og derfor bruger jeg altid DHL eller lignende.
Quote


Jeg har før forsøgt at få udenlandske afsendere til at undgå at benytte en forsendelses-metode der involverede PostDanmark, men jeg opgav det igen da det som oftest viste sig at afsenderens handler enten ikke vidste eller ikke ville undersøge hvem der kom til at håndtere forsendelsen i Danmark. Jeg tror efter denne omgang at jeg vil forsøge at gøre noget mere ved det - om jeg så selv skal kontakte afsenderens handler og få dem til at fortælle hvem der er handler i Danmark.

Quote from: \"Laze\"
- men håber du snart får en 860\'er i hånden :-) Jeg kan varmt anbefale at prøve X11 rommen, selvom den mangler PIM
Quote


Nu er PIM funktionaliteten en af de ting, der for mig trækker stærkt ved Zaurus\'en. Dermed ikke være sagt at jeg ikke vil komme til at eksperimentere med kernen og/eller filsystemet. Det kommer nok på et tidspunkt, hvis jeg kender mig selv godt

Quote
- Sash der udvikler på den er ved at finde ud af hvordan ATI chippen til displayet virker og derfor kommer der snart 2D accel af display driverne :-) Men det er tys-tys fordi ATI endnu ikke har vendt tilbage på vores anmodninger om at bliver udviklere hos dem og indgå en NDA.

OK - jeg skal nok lade være at fortælle det til nogen.

Hvorfor h...... virker quoting kun på den sidste quote fra din meddelelse? Nu har jeg set på min egen meddelelse (denne) tre gange med \"Preview\" og forsøgt at finde årsagen.

Med venlig hilsen
David List

82
Denmark / Danske brugere..
« on: January 04, 2004, 06:46:09 am »
Quote
Hvor mange danske zaurus brugere er vi lige? Skriv et svar og evt. hvor det flotter danske land du er placeret.

Mnjaaaa... nu er jeg jo ikke lige egentlig *bruger* endnu i ordets egentlige forstand, idet PostDanmark har smidt forsendelsen med den SL-C860 jeg bestilte, væk, men jeg forventer da at blive det snart. Jeg er placeret i Storkøbenhavn.

Historien om mine oplevelser med PostDanmark de seneste dage fortjener faktisk at blive fortalt:

Forsendelsen blev anmeldt 29. december som en ekspres-forsendelse. Budet bankede ikke på, men smed blot anmeldelsen ind gennem brevsprækken. Jeg nåede at høre sedlen glide ned på gulvet, og gik ud på altanen (jeg bor på tredie sal) og så ryggen af budet på vej i fuldt firspring tilbage til sin bil. Så vidt jeg kunne se bar han ikke på noget, så han har altså tilsyneladende ikke haft pakken med op. Jeg var stærkt forkølet, så jeg kunne ikke råbe efter ham.

Den 30. december gik jeg til posthoset og ville hente forsendelsen. Den kunne man ikke finde. Senere på dagen blev jeg kontaktet af en distributions-leder der fortalte at man på et videobånd kunne se at budet havde fejlanbragt forsendelsen ved hjemkosten, så den nu var i flowet med udgående post. Jeg fortalte ham hvordan jeg betragtede en virksomhed der kunne begå en sådan fejltagelse og vi blev så enige om forsendelsen ville dukke op igen, da den jo ikke var mærket som retur-forsendelse.

Den 31. fik jeg oplyst forsendelsens stregkode-nummer af afsenderen, og v.h.a. det kunne distributions-lederen se at der var foretaget en scanning af forsendelsen den 30., efter at forsendelsen var kommet \"hjem\" med budet der havde været hos mig. Man burde altså kunne fortælle præcis hvor forsendelsen befandt sig, men det var i praksis alligevel ikke muligt. Jeg fortalte igen distributions-lederen hvad jeg syntes om deres måde at behandle andre menneskers ejendom på, og vi blev enige om at den burde dukke op den 2. januar.

Vi talte sammen igen den 2. januar. Forsendelsen kunne stadig ikke spores.

Vi talte sammen igen den 3. januar. Forsendelsen kunne stadig ikke spores, og jeg fortalte distributions-lederen at nu betragtede jeg forsendelsen som forsvundet og jeg ville kontakte afsenderen og fortælle det. Distributions-lederen kunne jo ikke rigtig argumentere mod dette, så det blev enden på samtalen.

PostDanmark\'s Track & Trace interface på deres website fungerer ikke for tiden, så jeg ringede senere på dagen til deres kundeservice-nummer blot for at høre om der skulle kunne ses flere scanninger på forsendelsen efter den 30. Det kunne der ikke. Ydermere kunne damen hos PostDanmark\'s kundeservice fortælle mig at hun faktisk ikke kunne se at pakken nogensinde var forsøgt afleveret til mig! Jeg kunne fortælle hende at jeg sad med en anmeldelse i hånden. Der blev helt stille i den anden ende. Vi blev til sidst rørende enige om der nok var mere end een person, der havde klumret i denne sag.

Afsenderen har nu fået alt at vide om hvad der er foregået og fået alle telefonnumre til de PostDanmark medarbejdere jeg har talt med. Det essentielle er altså at man taler med den medarbejder, der foretog den sidste scanning på forsendelsen den 30. Det har enten ikke kunnet lade sig gøre eller også har udkommet af den samtale været så pinligt at man ikke vil fortælle mig om det.

Summa summarum: hvis I bestiller en Zaurus, så prøv at få afsenderen til at benytte en forsendelses-metode, der indebærer at PostDanmark ikke involveres.

------------------------------------------------------------------------------------
Opdatering 8. januar:
Forsendelsen er *stadig* ikke fundet. Jeg talte i går med en medarbejder hos PostDanmark\'s kundeservice, som fremsatte en teori om at forsendelsen var havnet i et af de bure, der bliver sendt ud til større virksomheder med deres post. Selv om der skulle være hold i teorien tror jeg stadig ikke på at den dukker op. Jeg har i hvert fald aldrig selv arbejdet et sted hvor man tog fem arbejdsdage om at sortere den indkommende post. I givet fald er pakken kommet op under neglene på en ansat hos den virksomhed, den er havnet hos.
Jeg fik i forgårs (d. 6.) PostDanmark til at erkende at forsendelsen var tabt, så jeg kunne få afsenderen til at sende en ny. De får imidlertid ikke nye leverancer før om en uge.....
-----------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------
Opdatering 29. januar:
Nu er jeg også Zaurus-bruger. Leverandøren fik endelig
bekræftet at den første forsendelse blev betragtet som tabt, og sendte en anden (han har forsikring på sine forsendelser).
-----------------------------------------------------------------------------------

Med venlig hilsen
David List

83
Sharp ROMs / How to get kernel source code for SL-C860?
« on: December 28, 2003, 06:20:17 am »
Quote
http://more.sbc.co.jp/sl_j/source/c860/200...rom1_10.tar.bz2

Thank you very much. Actually I just found the page with links to the different clamshell models\' source (including that for the C860):
http://more.sbc.co.jp/sl_j/source/source_dl.htm

I found it via a link from Chris Double\'s Zaurus weblog:
http://radio.weblogs.com/0102385/categorie...urus/index.html

And that again, I found via a link from his Zaurus movie format conversion page:
http://www.double.co.nz/zaurus/

I get around, you know

Best regards.

84
Sharp ROMs / How to get kernel source code for SL-C860?
« on: December 25, 2003, 03:07:06 pm »
When looking for source code at http://www.zaurus.com/dev/ all I see is the source code for the US marketed models SL-5500 and SL-5600.

Is the source used with the clamshell models, in particular the SL-C860, available from somewhere?

Best regards.

85
Sharp ROMs / How to secure installed ROM?
« on: December 20, 2003, 11:28:09 am »
I am recieving my C860 one of these days. It will come with englishized OS and europeanized power supply.

I see a lot of forum and FAQ answers describing how to install another ROM. The first thing I would like to do, however, is somehow securing the already installed ROM in the C860 when I get my hands on it, since I know that sooner or later I will feel the urge to play around with the kernel and filesystem.

Does anyone here know of a description of how to flash \"the other way\", so I will end up with a ROM image on a CF card?

How big should that CF card be, by the way?

Best regards.

86
Cxx0 Hardware / IBM Microdrive with C7xx/C8xx
« on: December 14, 2003, 02:10:54 pm »
Quote
Hi bb,  
I use my IBM 1GB MD often with my 760. It\'s serving as my media disk for listening to music or watch videos. I haven\'t done any scientific tests per se, but the battery does seems to last shorter compared to standard CF, but it does last longer than using Wifi card. The heat issue hasn\'t been very noticable for me. Perhaps the extra plastic (battery cover for 760) is keeping me from feeling the heat. Again, nothing scientific.  
HennaOjisan

I didn\'t expect scientific reports

Good to hear that you have positive experiences with using a MicroDrive with a Zaurus C. That certainly makes me consider the MicroDrive as the storage media for my Zaurus (when I get it).

Thank you for your answer.

Best regards.

87
Cxx0 Hardware / IBM Microdrive with C7xx/C8xx
« on: December 14, 2003, 06:31:55 am »
Quote
Microdrives do work with the C-series (and every other Zaurus model I should suspect), the only problem is they use a tiny bit more power than regular flash-based CF storage media and generate a little bit of heat too (nothing excessive).

Thank you for your answer.

You don´t, however, state whether or not that is first-hand experiences. The current- and heat-issues are touched also by the Unofficial FAQ - as hear-say. I would like to get some facts, though.

Have you or someone you know got first-hand experiences with these issues?

Hope to year from you again.

Best regards.

88
Cxx0 Hardware / IBM Microdrive with C7xx/C8xx
« on: December 13, 2003, 02:32:49 pm »
Has anyone here got experience with using the IBM Microdrive with one of the clamshell Zauruses?

I am about to buy the C860 and I wish to use a large CF storage media with it. Since the IBM Microdrive is somewhat cheaper (at least where I am situated) than CF cards with the same capacity, I would like to know if it can be used.

Thanks in advance.

Pages: 1 ... 4 5 [6]