OESF Portal | OESF Forum | OESF Wiki | LinuxPDA | #planetgemini chat on matrix.org | #gemini-pda chat on Freenode | #zaurus and #alarmz chat on Freenode | ELSI (coming soon) | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Forum issues - anyone else having them?
Varti
post Feb 5 2019, 07:05 AM
Post #1





Group: Admin
Posts: 913
Joined: 30-April 08
From: Italy
Member No.: 21,713



Hi,

today I'm having some issues with the forum - each page sometimes need to be reloaded two or three times before it is fully loaded, and the pages are not always fully rendered (i.e. some images are missing). I have not seen any recent warning from our web hosting service about possible outages or maintenance periods. Before I get in touch with them, I'd like to know if anyone here is having the same problems as me.

Varti
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TheWalt
post Feb 5 2019, 07:14 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 178
Joined: 11-August 05
Member No.: 7,836



Yes I am having the exact same issue.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Varti
post Feb 5 2019, 07:31 AM
Post #3





Group: Admin
Posts: 913
Joined: 30-April 08
From: Italy
Member No.: 21,713



Thanks for confirming it, I have now sent a message to our hosting service, I'll report back when they'll answer me. It seems that other account owners are having issues, too, though of a different type (could not login to the SFTP server, thankfully at least this is working here.) I'll keep you updated.

Varti
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ArchiMark
post Feb 5 2019, 11:53 AM
Post #4





Group: Admin
Posts: 1,641
Joined: 25-June 03
From: Silicon Valley
Member No.: 208



Maybe it is now fixed, as I am able to load pages OK.

Mark
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Varti
post Feb 6 2019, 12:06 AM
Post #5





Group: Admin
Posts: 913
Joined: 30-April 08
From: Italy
Member No.: 21,713



Yes, thankfully everything seems to be working again, I'll anyway check if the site will be stable in the next few days before closing the ticket with Ibiblio. Thanks for your patience.

Varti
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Varti
post Aug 29 2019, 12:48 AM
Post #6





Group: Admin
Posts: 913
Joined: 30-April 08
From: Italy
Member No.: 21,713



The same issue has now unfortunately reappeared, some pages require two or three reloads until they're opened; rest assured I have already contacted our host, I'll keep you informed.

Varti
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MonkeyControl
post Aug 30 2019, 02:32 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 33
Joined: 18-August 18
From: Tauranga
Member No.: 828,569



QUOTE(Varti @ Aug 29 2019, 08:48 PM) *
The same issue has now unfortunately reappeared, some pages require two or three reloads until they're opened; rest assured I have already contacted our host, I'll keep you informed.

Varti

I can report that the issue is still there in some form this evening Varti, it's a bit bent, but it's not broken.
My workaround is the same one I use for Planet updates on 'The Other Side', (indiegogo), just hit refresh until something changes.
It seems to update a little quicker over here. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Varti
post Aug 31 2019, 09:20 AM
Post #8





Group: Admin
Posts: 913
Joined: 30-April 08
From: Italy
Member No.: 21,713



Seems to be fixed now smile.gif Sorry everyone for the inconvenience, and thanks for your patience.

Varti
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Varti
post Sep 7 2019, 02:31 AM
Post #9





Group: Admin
Posts: 913
Joined: 30-April 08
From: Italy
Member No.: 21,713



Spoke too soon it seems, this time the pages sometimes return a "file not found" error, I have now updated the ticket on our host's bugtracker.

Varti
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th September 2019 - 12:12 PM