OESF Portal | OESF Forum | OESF Wiki | LinuxPDA | #planetgemini chat on matrix.org | #gemini-pda chat on Freenode | #zaurus and #alarmz chat on Freenode | ELSI (coming soon) | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cant Upload JPG attachments to Forum, Stuck at "uploading file"
rubus-3.142
post Jun 22 2018, 11:01 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 56
Joined: 15-June 18
From: Scotland, UK
Member No.: 824,531



Does anyone have the same problem - I am trying to upload a JPG to "Gemini PDA - Accessories - Pouches/Covers" but it gets stuck at "Uploading File....." with a spinning wheel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
speculatrix
post Jun 24 2018, 02:59 PM
Post #2





Group: Admin
Posts: 3,693
Joined: 29-July 04
From: Cambridge, England
Member No.: 4,149




Hi,
thanks for pointing this out, sorry I didn't see this before.

I'm trying to test this right now with this reply. I haven't done it for so long I forgot how to go into the full reply/editor and upload a file.

Attached Image



Ok, I was able to upload and add it to the reply. let's see what happens when I submit this reply.

Paul
Go to the top of the page
 
+Quote Post
speculatrix
post Jun 24 2018, 03:00 PM
Post #3





Group: Admin
Posts: 3,693
Joined: 29-July 04
From: Cambridge, England
Member No.: 4,149



well, that worked for me.

do you have problems uploading files to other websites, e.g. Google Drive, Flickr, Google Mail attachments etc?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Varti
post Jun 24 2018, 08:14 PM
Post #4





Group: Admin
Posts: 934
Joined: 30-April 08
From: Italy
Member No.: 21,713



Hi,

I have just made a test, and I have successfully uploaded (and deleted) a 4.3 MB JPG attachment to this post, on my slow ADSL connection I needed to wait approx. 30s for the upload to be concluded. Maybe that specific file you're trying to upload has a header which the forum has trouble recognizing, and it fails to exit the uploading stage. Could you please upload it somewhere else and provide a link to it here, so that I try to replicate the problem?

Varti
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th November 2019 - 08:53 PM