OESF Portal | OESF Forum | OESF Wiki | LinuxPDA | #planetgemini chat on matrix.org | #gemini-pda chat on Freenode | #zaurus and #alarmz chat on Freenode | ELSI (coming soon) | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Unresponsive and Black Front Cover Display
drhood
post Nov 29 2019, 11:43 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 16
Joined: 23-November 19
Member No.: 860,150



Unexpectedly, the external display went black and became unresponsive. This occurred after I decreased the brightness level and a few hours passed.

Expectedly, the external screen initially turned off. However, after the Cosmo was off for a few hours, I pushed the left toggle button and the external display was still dimmed but expectedly showed the 8 circular app icons. I could not get the external display to return to show the time, date, etc.

I then opened the Cosmo and Android was working fine. I then closed Android and the external screen was black and the two LEDs in the toggle switch on the front cover were a solid red (not blinking). Pushing the toggle switch buttons or the silver colored button on top of the Cosmo did nothing.

After rebooting the Cosmo, the front cover external display worked as expected.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
shinkamui
post Dec 3 2019, 09:13 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 46
Joined: 6-June 18
Member No.: 823,980



QUOTE(drhood @ Nov 29 2019, 01:43 PM) *
Unexpectedly, the external display went black and became unresponsive. This occurred after I decreased the brightness level and a few hours passed.

Expectedly, the external screen initially turned off. However, after the Cosmo was off for a few hours, I pushed the left toggle button and the external display was still dimmed but expectedly showed the 8 circular app icons. I could not get the external display to return to show the time, date, etc.

I then opened the Cosmo and Android was working fine. I then closed Android and the external screen was black and the two LEDs in the toggle switch on the front cover were a solid red (not blinking). Pushing the toggle switch buttons or the silver colored button on top of the Cosmo did nothing.

After rebooting the Cosmo, the front cover external display worked as expected.


yep. The External display has been freezing on early recipients and some testers in earllier firmware versions. Use the quicktile toggle on off to reset it, or you can hold the silver button for 10 seconds to reboot just the outer display. Its an annoying bug, hopefully it will be fixed in the upcoming rotation firmware update.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th December 2019 - 04:13 PM