Author Topic: Linksy Wcf12 Stopped Working  (Read 2254 times)

obsession08

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Linksy Wcf12 Stopped Working
« on: July 24, 2005, 10:05:12 am »
Hi.
I recently purchaced an SL 5500 from eBay along with a WFC12 card. The PDA came with the original SHARP ROM , onto which the cf card seemed to work (the LED was turned on and the  system saw the wlan0 interface) After a few tries I managed to flash the Z with openzaurus 3.5.3. Then the card  stopped working.   (Meanwhile I had moved the zaurus with the cf plugged in, in a bag). LED never came on again, either with OZ or Sharp's ROM.

The dmesg output refers to a time out from the pcmcia driver. I'm afraid the card is bricked. Any opinions?
Any knowledge of anyone who has pried open the card to actually fix it?
Thnx!

lardman

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4512
    • View Profile
    • http://people.bath.ac.uk/enpsgp/Zaurus/
Linksy Wcf12 Stopped Working
« Reply #1 on: July 24, 2005, 01:07:24 pm »
Check that ther kernel module has actually been loaded.

Do an 'lsmod' before and after.


Si
C750 OZ3.5.4 (GPE, 2.6.x kernel)
SL5500 OZ3.5.4 (Opie)
Nokia 770
Serial GPS, WCF-12, Socket Ethernet & BT, Ratoc USB
WinXP, Mandriva

obsession08

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Linksy Wcf12 Stopped Working
« Reply #2 on: July 24, 2005, 02:37:05 pm »
Which kernel module? I haven't seem anything in /lib/modules/... referring to linksys. Are you talking about the hostap, hostap_cs modules?
Thnx!

lardman

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4512
    • View Profile
    • http://people.bath.ac.uk/enpsgp/Zaurus/
Linksy Wcf12 Stopped Working
« Reply #3 on: July 25, 2005, 06:13:26 am »
Yes, hostap & hostap_cs iirc.

Si
C750 OZ3.5.4 (GPE, 2.6.x kernel)
SL5500 OZ3.5.4 (Opie)
Nokia 770
Serial GPS, WCF-12, Socket Ethernet & BT, Ratoc USB
WinXP, Mandriva