Author Topic: Rc10 Out For Testing..  (Read 46023 times)

gab74

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 344
    • View Profile
Rc10 Out For Testing..
« Reply #135 on: July 28, 2005, 05:52:31 am »
Does RC10 works on C3100 too ?
Gabriele
NOW : C3100 (code name Laudicus)- SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307 - BLUETOOTH CF BELKIN - ETHERNET CF TRENDNET TE-CF100
BEFORE: SL6000L (code name Anselmus) - 512MB SD - 256MB CF - SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307

pytey

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Rc10 Out For Testing..
« Reply #136 on: August 01, 2005, 09:34:58 pm »
I've installed RC10 on my SL-C700.
All looks great by I am getting real problems with a jumpy pointer, I can't correctly press any of the buttons etc, anyone have a fix, or any ideas?

thanks in advance

Laze

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 704
    • View Profile
    • http://www.pdaXrom.org
Rc10 Out For Testing..
« Reply #137 on: August 05, 2005, 07:35:34 am »
C760 running pdaXrom lastest ;-)
SL5500 Running Cacko Qtopia
512 MB SD Card, 128 MB CF Card, Prism2 CF Wlan.

Always visit http://www.pdaXrom.org for latest news.

sds

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Rc10 Out For Testing..
« Reply #138 on: August 14, 2005, 05:48:21 pm »
Quote
I've installed RC10 on my SL-C700.
All looks great by I am getting real problems with a jumpy pointer, I can't correctly press any of the buttons etc, anyone have a fix, or any ideas?

thanks in advance
[div align=\"right\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Yes, I had exactly the same problem until I overclocked the processor to 471MHz (values 2, 2, 4) in the overclock GUI. This info could be easily found searching OESF:

[a href=\"https://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=13610]https://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=13610[/url]
C3100 pdaXrom