Author Topic: Flash Plugin  (Read 3886 times)

gab74

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 344
    • View Profile
Flash Plugin
« on: March 08, 2006, 03:15:31 pm »
Probably it is a stupid question, but i see there is no flash plugin in opera or netfront...
where can i find this plugin ( running on qtopia + cacko)

I think it is impossible that there is no flash plugin running on zaurus + opera / nefront....

Thinking zaurus is a business PDA ( surfing the web with full flsh support is indispensable )
Gabriele
NOW : C3100 (code name Laudicus)- SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307 - BLUETOOTH CF BELKIN - ETHERNET CF TRENDNET TE-CF100
BEFORE: SL6000L (code name Anselmus) - 512MB SD - 256MB CF - SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307

gab74

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 344
    • View Profile
Flash Plugin
« Reply #1 on: March 24, 2006, 02:28:42 pm »
No answer....
I'm wondering how one can surf the web using zaurus + Cacko without flash plugin.....
Gabriele
NOW : C3100 (code name Laudicus)- SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307 - BLUETOOTH CF BELKIN - ETHERNET CF TRENDNET TE-CF100
BEFORE: SL6000L (code name Anselmus) - 512MB SD - 256MB CF - SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307

brashley46

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 277
    • View Profile
    • http://brashley46.no-ip.info
Flash Plugin
« Reply #2 on: March 24, 2006, 08:19:30 pm »
Quote
No answer....
I'm wondering how one can surf the web using zaurus + Cacko without flash plugin.....
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=120129\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]
There is a flash player; QFlashPlayer in the Cacko feed. Install it; then in Opera tap the toolbar icon second from left, tap preferences, file types, MIME types, there's a drop-down list; find application/x-shockwave-flash, and select open in browser from the action dropdown list, tap apply, tap okay ... there you are.
In Netfront's toolbar, select View > enable animations.

Edited to provide instructions.
« Last Edit: March 24, 2006, 08:48:51 pm by brashley46 »
B. Ross Ashley
http://brashley46.livejournal.com
http://brashley46.no-ip.info
Home desktops: Hewlett-Packard Kayak XM600 running Xandros Desktop Home Edition Premium (4.1), on a P3 Coppermine processor w/ 20G harddrive, 256 MB RAM; Abyss X2 server running on a local shop-built special with Intel Celeron 1.8GHz processor, 40G harddrive running Win XP Home SP2; and my wife's eMac running OS X3.9

Handheld: C860 running CACkO 1.23, with a Panasonic Class 2 1G SD card and a GXT 1G CF card; AmbiCom WL1100C-CF wifi card, and a CE-AG06 camera card.

gab74

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 344
    • View Profile
Flash Plugin
« Reply #3 on: March 28, 2006, 01:27:58 pm »
Thanks  for yor help !
All works well on my C3100
Gabriele
NOW : C3100 (code name Laudicus)- SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307 - BLUETOOTH CF BELKIN - ETHERNET CF TRENDNET TE-CF100
BEFORE: SL6000L (code name Anselmus) - 512MB SD - 256MB CF - SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307

Jon_J

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1853
    • View Profile
    • http://
Flash Plugin
« Reply #4 on: March 28, 2006, 03:57:24 pm »
Anyone know what's needed to make sound work with this flash player?
This *.SWF plays, but without sound.
It plays with sound on my desktop PC using media player classic. (windowz)
I couldn't attach it as a *.SWF, so I zipped it.
C3100 Multiboot-->Angstrom 2007.12-r18 | Cacko 1.23 | ArchLinuxARM
C3200 pdaxii13v2-5.5-alpha4 Akita on NAND

Ambicom WL1100C-CF Wifi - Ambicom CF modem - Ambicom CF GPS - Belkin-F5D5050 USB LAN
Socket CF Bluetooth rev K - Iogear 4 port USB micro hub - pocket CF card reader
Targus mini USB optical mouse - 2 Targus SD card readers

Jon_J

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1853
    • View Profile
    • http://
Flash Plugin
« Reply #5 on: March 28, 2006, 05:53:49 pm »
I did some searching and it looks like qflashplayer doesn't play Flash 5 files very well.
It does play this one, (but without sound).
The screenshot shows in the titlebar that it is a Flash 5 file.

Jon
C3100 Multiboot-->Angstrom 2007.12-r18 | Cacko 1.23 | ArchLinuxARM
C3200 pdaxii13v2-5.5-alpha4 Akita on NAND

Ambicom WL1100C-CF Wifi - Ambicom CF modem - Ambicom CF GPS - Belkin-F5D5050 USB LAN
Socket CF Bluetooth rev K - Iogear 4 port USB micro hub - pocket CF card reader
Targus mini USB optical mouse - 2 Targus SD card readers

Optogeek

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
    • View Profile
    • http://optogeek.homelinux.net
Flash Plugin
« Reply #6 on: March 29, 2006, 07:00:45 am »
Install madplay from here and sound will work on the posted clip (badly)
« Last Edit: March 29, 2006, 07:02:23 am by Optogeek »
SL-C860 running Cacko 1.23
SL-5500UK with 3.13 Sharp ROM + Cacko Kernel
Origo WLAN and BlueMonkey BT CFs
1GB Crucial SD
1GB Crucial CF

chyang

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 270
    • View Profile
    • http://mail.ustc.edu.cn/~chyang/
Flash Plugin
« Reply #7 on: April 01, 2006, 09:37:58 pm »
Can anyone play flash in Opera?
I cannot. I have done the configuration as brashley46 gave. Any help?
I suspect there is some configuration problem, can anyone share the x-shockwave-flash related configuration in opera.ini?
Thanks.
« Last Edit: April 01, 2006, 09:42:20 pm by chyang »
SL-C3200+Symbol CF WIFI+Corsair 2GB SD
SL-5500+Sharp-3.13 ROM+Viking 512MB CF+Kinston 256MB SD
[img]http://sunsetyang.googlepages.com/c3200.gif\" border=\"0\" class=\"linked-sig-image\" /][img]http://sunsetyang.googlepages.com/5500.gif\" border=\"0\" class=\"linked-sig-image\" /]
Socket CF Bluetooth + EagleTec CF Lan Card + EagleTec CF Modem
Histroy:
[SL-C3000 Cacko 1.23 Beta 1] Sold on 2006/07/27
MA701 CF WIFI + EagleTec CF Bluetooth + D-Link DCF-660W WIFI
[SL5500+Sharp-3.13 ROM+SimpleTech 64MB CF+Hagiwara 128MB SD] Lost on 18,March,04

Jon_J

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1853
    • View Profile
    • http://
Flash Plugin
« Reply #8 on: April 02, 2006, 02:47:50 pm »
Quote
Can anyone play flash in Opera?
I cannot. I have done the configuration as brashley46 gave. Any help?
I suspect there is some configuration problem, can anyone share the x-shockwave-flash related configuration in opera.ini?
Thanks.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=121429\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]
I don't have Opera installed, otherwise I would test this for you.
One reason I switched to Cacko Lite, was to NOT have Opera installed.
I use Netfront.

Jon
C3100 Multiboot-->Angstrom 2007.12-r18 | Cacko 1.23 | ArchLinuxARM
C3200 pdaxii13v2-5.5-alpha4 Akita on NAND

Ambicom WL1100C-CF Wifi - Ambicom CF modem - Ambicom CF GPS - Belkin-F5D5050 USB LAN
Socket CF Bluetooth rev K - Iogear 4 port USB micro hub - pocket CF card reader
Targus mini USB optical mouse - 2 Targus SD card readers

brashley46

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 277
    • View Profile
    • http://brashley46.no-ip.info
Flash Plugin
« Reply #9 on: April 08, 2006, 05:39:09 pm »
Quote
Can anyone play flash in Opera?
I cannot. I have done the configuration as brashley46 gave. Any help?
I suspect there is some configuration problem, can anyone share the x-shockwave-flash related configuration in opera.ini?
Thanks.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=121429\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]
Those lines on my installation say:
Code: [Select]
[File Types Extension]
...
application/x-shockwave-flash=.0
...
[File Types Section Info]
...
application/x-shockwave-flash=2....swf. |
...
Hope that helps!
B. Ross Ashley
http://brashley46.livejournal.com
http://brashley46.no-ip.info
Home desktops: Hewlett-Packard Kayak XM600 running Xandros Desktop Home Edition Premium (4.1), on a P3 Coppermine processor w/ 20G harddrive, 256 MB RAM; Abyss X2 server running on a local shop-built special with Intel Celeron 1.8GHz processor, 40G harddrive running Win XP Home SP2; and my wife's eMac running OS X3.9

Handheld: C860 running CACkO 1.23, with a Panasonic Class 2 1G SD card and a GXT 1G CF card; AmbiCom WL1100C-CF wifi card, and a CE-AG06 camera card.