Author Topic: Beta 4 Usb Networking?  (Read 2082 times)

jerrybme

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 639
    • View Profile
    • http://
Beta 4 Usb Networking?
« on: May 19, 2006, 10:14:46 am »
Anyone able to get USB networking to function?

IIRC, the 2.6 kernel & 3100 & windows don't work for some reason (this was true in OZ). But on my Linux machine (Ubuntu - Dapper) it doesn't work either. To make matters more difficult, the USB applet doesn't work, however the usb config files that are default seem to be set correctly.

Cheers,
Jerry
SL-C3100
Angstrom-GPE
Lexar SD 1 GB
PQI 2GB CF
Ambicom WL1100 CF

emip

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Beta 4 Usb Networking?
« Reply #1 on: May 22, 2006, 05:26:28 am »
I've found these problems too.
Try "modprobe g_ether" on your Z.
This might work for you, It doesn't for me.

jerrybme

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 639
    • View Profile
    • http://
Beta 4 Usb Networking?
« Reply #2 on: May 22, 2006, 10:10:29 am »
Quote
I've found these problems too.
Try "modprobe g_ether" on your Z.
This might work for you, It doesn't for me.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=128030\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]
g_ether loads fine on USB insert, however I've gotten some seg faults by g_ether on USB removal.

Hopefully, this will be fixed in a future release.

Jerry
SL-C3100
Angstrom-GPE
Lexar SD 1 GB
PQI 2GB CF
Ambicom WL1100 CF

Hrw

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1366
    • View Profile
Beta 4 Usb Networking?
« Reply #3 on: May 22, 2006, 10:22:13 am »
Jerry: maybe you can report content of that 'segfault'? Is it segfault or kernel oops? etc..

why people think that some things will get fixed without their raports...
OpenZaurus 3.5.4x Release Manager
OpenEmbedded, Ångström, Poky developer
My website

Misc embedded hardware.

FDK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Beta 4 Usb Networking?
« Reply #4 on: May 24, 2006, 07:16:22 am »
Which script answer for usb applet - usbfunction.py ?