Author Topic: 3.5.4.1 Screen Flicker On C860 With Gpe  (Read 1299 times)

kellyharding

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.geekgothgrrl.co.uk
3.5.4.1 Screen Flicker On C860 With Gpe
« on: July 22, 2006, 07:29:13 pm »
I've just flashed my C860 with OZ3.5.4.1/GPE and all went well seemingly.

I noticed though that theres a flicker now to the screen, that wasn't there before with the Cacko rom I had on previously.

Anyone else seen this? Is there a setting somewhere to adjust this?

Kelly
« Last Edit: July 23, 2006, 06:13:40 pm by kellyharding »
SL-C860: cacko 1.23(currently pdaxii3 to test)
1Gb SD, 2Gb CF, various 512Mb SD and CF cards, Socket LP wifi, Socket Rev F Bluetooth. 2Gb SD and 4Gb CF on order.
--------------------------------------------------------------------------
PC: Athlon64 3000+ with XP/SimplyMepis
Mac: G4 Quicksilver 733 with OS X.4.9
Laptop: iBook G4 (2005) 1.42Ghz, OS X 4.9
Server: Dual PIII/500 with Debian 'etch'

kellyharding

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.geekgothgrrl.co.uk
3.5.4.1 Screen Flicker On C860 With Gpe
« Reply #1 on: July 23, 2006, 05:41:04 pm »
Quote
I've just flashed my C860 with OZ3.5.4.1/GPE and all went well seemingly.

I noticed though that theres a flicker now to the screen, that wasn't there before with the Cacko rom I had on previously.

Anyone else seen this? Is there a setting somewhere to adjust this?

evilmonster
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=136125\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]


All seems to be sorted now

Kelly
SL-C860: cacko 1.23(currently pdaxii3 to test)
1Gb SD, 2Gb CF, various 512Mb SD and CF cards, Socket LP wifi, Socket Rev F Bluetooth. 2Gb SD and 4Gb CF on order.
--------------------------------------------------------------------------
PC: Athlon64 3000+ with XP/SimplyMepis
Mac: G4 Quicksilver 733 with OS X.4.9
Laptop: iBook G4 (2005) 1.42Ghz, OS X 4.9
Server: Dual PIII/500 with Debian 'etch'