Author Topic: D-link Dcf-660w  (Read 5327 times)

Lantizia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
D-link Dcf-660w
« on: January 24, 2007, 08:10:14 pm »
Hey

Whenever I put my CF wifi card in (a D-Link DCF-660W) theres always like a 95% chance it'll come up as Anonymous Memory   

When it doesn't come up as anonymous memory - it is fine and connects... I have tried several installs of OpenZaurus in the past and always had this problem... yet never had it with the original Sharp ROM.

I notice I'm not the first person to moan about this...
https://www.oesf.org/forums/index.php?showt...nonymous+memory

Any ideas on what this could be and how to fix it?

I'm told that this is a prism2 based card.

Heres some info on it...
http://www.handheld-linux.com/wiki.php?pag...erer=%5BShop%5D

Any ideas most appreciated.

p.s. I don't have another PDA to test it on, wish I did :S
« Last Edit: August 08, 2020, 07:20:28 am by Lantizia »

pelrun

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 366
    • View Profile
    • http://
D-link Dcf-660w
« Reply #1 on: January 24, 2007, 10:44:11 pm »
Tried the old game console trick of blowing out the CF connectors on the Z and the card? Since it's happening after an insert you might have a dodgy connection or two.

Repeated careful eject/insert cycles (with the Z off) might rub away whatever crud there is too.
SL-C3100 with usb power mod running debian eabi
pdaXii13 still on the NAND for dualbooting
16GB SDHC! (a new one, after I sat on the old one and it went kaput)
D-Link 660 wifi, Socket Bluetooth rev H
External 9800mAh LiIon battery and slimline dvd drive
Homebrew microphone and remote

zozo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
D-link Dcf-660w
« Reply #2 on: September 06, 2007, 09:43:14 am »
Quote
Hey

Whenever I put my CF wifi card in (a D-Link DCF-660W) theres always like a 95% chance it'll come up as Anonymous Memory   

I don't know what to do to fix it!!!  When it doesn't come up as anonymous memory it is fine and connects... I have tried several installs of OpenZaurus in the past and always had this problem... yet never had it with the original Sharp ROM.

I notice I'm not the first person to moan about this...
https://www.oesf.org/forums/index.php?showt...nonymous+memory

Any ideas on what this could be and how to fix it?

I'm told that this is a prism2 based card.

Heres some info on it...
http://www.handheld-linux.com/wiki.php?pag...erer=%5BShop%5D

Please HELP!

p.s. I don't have another PDA to test it on, wish I did :S
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=152317\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]


I have the problem, did you find any solution ?

dougeeebear

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 537
    • View Profile
    • http://
D-link Dcf-660w
« Reply #3 on: September 06, 2007, 01:37:17 pm »
My wireless CF card (see sig for specs) identifies itself as a D-Link DCF-660W card and will occasionally mount as Anonymous Memory.
If I remove and re-insert it, it will mount correctly.
Usually this happens right after I remove a regular CF card.
This just started to happen recently, and I don't really have an explanation for it.
The only thing I have done different lately is to install pdaXqtrom, but I wouldn't think that wouldn't have any affect on it.
As far as the card working, no problems at all.
Zaurus SL-C1000 and SL-5500
NetWalker PC-T1 (tablet)