Author Topic: Recording Onto Archos 404 With Dvr  (Read 4647 times)

Winker2k6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Recording Onto Archos 404 With Dvr
« on: January 17, 2008, 01:20:06 pm »
hi
i am trying to record onto my archos 404 from a dvr station, but every now and then, what i see on the screen(what i would record, if i pressed record) keeps going black and white, then says no signal
the way i have got it set up as
the Phono lead is plugged into my free view digital box using a Scart adapter and into the dvr's input and the scart with 7 leads coming out of it(2 reds, 1 blue, green, white, yellow, and sw lead) into the out going into the input on my television
can anyone help me with this, i have no plugins

firetutor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Recording Onto Archos 404 With Dvr
« Reply #1 on: January 17, 2008, 01:52:09 pm »
Quote from: Winker2k6
hi
i am trying to record onto my archos 404 from a dvr station, but every now and then, what i see on the screen(what i would record, if i pressed record) keeps going black and white, then says no signal
the way i have got it set up as
the Phono lead is plugged into my free view digital box using a Scart adapter and into the dvr's input and the scart with 7 leads coming out of it(2 reds, 1 blue, green, white, yellow, and sw lead) into the out going into the input on my television
can anyone help me with this, i have no plugins


Hi, I have a 504, & don't use any plugins, your set up seems same as mine, check all your connection are fully pressed in, I had an output one the other day that had worked loose so couldn't view the Archos on the TV.  

My connections are:- the red/white/yellow leads into the Input (top section) of the DVR station and the other end red/white/yellow leads into the Scart adapter then into the Digi/Freeview box, then the other 7 leads with the scart at the other end, into the matching colours in the DVR station and the scart into the back of my television (labeled AV1).
From the Archos 1st screen I choose Video or Audio corder & press record, I don't have any problem with the picture or sound, so maybe you have a faulty lead.

To view on the TV I press the LCD TV button, change TV to AV1 & watch what's on the Archos

Hope this helps   - if not sorry

Winker2k6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Recording Onto Archos 404 With Dvr
« Reply #2 on: January 17, 2008, 02:07:28 pm »
yes that is what i am doing
thank you for replying