Author Topic: Pražský gemini sraz - čt 1.11. 18:00, Praha, Cafe Prostoru_  (Read 4595 times)

kucir

• Moderator
  • Newbie
    • View Profile
Pražský gemini sraz - čt 1.11. 18:00, Praha, Cafe Prostoru_
« on: October 19, 2018, 05:29:59 am »
takže jsme se s Pavlem a Alexandrem dohodli na sraze a abysme předešli sáhlým debatám o čase, tak jsme ho stanovili.
sraz bude ve čtvrtek 1.11. v Praze Dejvicích, v kavárně v Národní Technické Knihovně

Pokud chcete a nemůžete v daném čase, pište to sem taky.

Georgius

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #1 on: October 19, 2018, 05:49:59 am »
Quote from: kucir
takže jsme se s Pavlem a Alexandrem dohodli na sraze a abysme předešli sáhlým debatám o čase, tak jsme ho stanovili.
sraz bude ve čtvrtek 1.11. v Praze Dejvicích, v kavárně v Národní Technické Knihovně

Napsal jsem si do diáře, pokud se nestane nic neočekávaného, tak dorazím. Většina mých problémů popisovaných v sousedním vlákně je ve fázi "solved" ev. "dá se s tím žít" ;-) a dokonce pár dní zkouším gemini používat místo N900 jako telefon (i když staré SMS jsem ještě nenaimportoval a na historii hovorů se asi vyflajznu, protože to má Android strašně složitý).

covex

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • http://
« Reply #2 on: October 22, 2018, 03:50:23 pm »
Quote from: Georgius
Quote from: kucir

Napsal jsem si do diáře, pokud se nestane nic neočekávaného, tak dorazím. Většina mých problémů popisovaných v sousedním vlákně je ve fázi "solved" ev. "dá se s tím žít" ;-) a dokonce pár dní zkouším gemini používat místo N900 jako telefon (i když staré SMS jsem ještě nenaimportoval a na historii hovorů se asi vyflajznu, protože to má Android strašně složitý).

Hm, tak teoreticky bych mohl taky. To vecne jezdeni do Prahy to je trest a to ze mame hlavni mesto a jeste ke vsemu v centru republiky.
Gemini PDA 4G, MTK Helio x27, keyboard layout CZ, Gemini-7.1-Planet-08102018-V2