Author Topic: New forum bugs/questions/suggestions  (Read 155 times)

Varti

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1085
    • View Profile
New forum bugs/questions/suggestions
« on: July 18, 2020, 02:31:36 am »
Hi,

I have opened this thread for any issue you might find on the new forum, and for any question or suggestion for new features. Before posting, please check that the bug/suggestion hasn't been already listed below.

Issues
01: some posts show an " [ Invalid Attachment ] " tag, and the inline attachment is shown at the bottom of the post, this will be manually fixed

Planned new features
- Tapatalk support
- Forum language packs

Thanks
Varti
« Last Edit: July 18, 2020, 02:42:03 am by Varti »
Planet Gemini PDA WiFi/LTE with Mediatek x27
SL-C1000 running Arch Linux ARM May2017, K30225 Wi-Fi CF Card, 64GB SDXC card
and many other Zauruses!

Varti

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1085
    • View Profile
Re: New forum bugs/questions/suggestions
« Reply #1 on: July 28, 2020, 10:23:48 am »
I have found a couple of nasty bugs, I'm currently looking at them:

- some pages return a blank page, e.g. https://www.oesf.org/forum/index.php?topic=35912.0 or https://www.oesf.org/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=860932 This might be an issue of the current version of PHP.
- (as reported on the Telegram channel) sometimes the search function fails to find any result with common keywords which should return at least some hits. I'm still trying to reproduce this.

Varti
Planet Gemini PDA WiFi/LTE with Mediatek x27
SL-C1000 running Arch Linux ARM May2017, K30225 Wi-Fi CF Card, 64GB SDXC card
and many other Zauruses!