Author Topic: Problems with feed..  (Read 789 times)

Laze

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 704
    • View Profile
    • http://www.pdaXrom.org
Problems with feed..
« on: May 24, 2004, 05:42:43 pm »
There have been problems with the pdaXrom feeds for a couple of hours today - we appologize but we are constantly trying to improve and make our website and services better.

If you have had any problems please retry and if your still having problems please let me know.
C760 running pdaXrom lastest ;-)
SL5500 Running Cacko Qtopia
512 MB SD Card, 128 MB CF Card, Prism2 CF Wlan.

Always visit http://www.pdaXrom.org for latest news.

ScottYelich

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 992
    • View Profile
    • http://www.zaurususergroup.com/modules.php?opmodload&namephpWiki&filei
Problems with feed..
« Reply #1 on: May 25, 2004, 09:29:20 am »
what type of problems?

Laze

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 704
    • View Profile
    • http://www.pdaXrom.org
Problems with feed..
« Reply #2 on: May 25, 2004, 09:36:07 am »
When installing from it because Wget had some problems getting them after i setup a \"redirect\" counter - it should be fixed now.
C760 running pdaXrom lastest ;-)
SL5500 Running Cacko Qtopia
512 MB SD Card, 128 MB CF Card, Prism2 CF Wlan.

Always visit http://www.pdaXrom.org for latest news.

ScottYelich

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 992
    • View Profile
    • http://www.zaurususergroup.com/modules.php?opmodload&namephpWiki&filei
Problems with feed..
« Reply #3 on: May 25, 2004, 09:55:22 am »
ok. I didn\'t notice.