Author Topic: qtmail doesnt start up  (Read 1139 times)

nilch

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 668
    • View Profile
    • http://
qtmail doesnt start up
« on: December 18, 2003, 10:04:23 pm »
Am using tkcROM and installed the seperate qtmail app.
Works (starts up file and all that).
So I 1) recreate the email accounts in qtmail. and
2) try copying over backed up email files from DTM folder to current DTM folder.

After copying over files when I restart qtmail it keeps giving memory limited error (am using /home on SD). So i select emails from CF card (instead of internal memory) and instantly qtmail crashed.

Now I just cane get qtmail to satart up again, Have uninstalled and reinstalled, rebooted the Z everything.

If I run from terminal (qtmail command) then I get th eerror message
geclient_sendcommand():server child accidentally finished!

any help here ?
New no more-C1000 / 5000D (sold my 6000 and 750) | Cacko ROM 1.23 on C1000 | 256 MB CF | 2GB PNY SD card | Socket Networker WiFi CF Card | USB Host cable from StreamlineCPUS | Mini Microphone (for voice recording) |

MrFlibble

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
    • http://
qtmail doesnt start up
« Reply #1 on: December 18, 2003, 10:29:17 pm »
nilch, I recall having a similiar issue sometime. I used chwon to reset ownership chmod for permissions on the DTM folder and all was as OK, may be worth checking.

MrFlibble

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
    • http://
qtmail doesnt start up
« Reply #2 on: December 18, 2003, 10:31:18 pm »
Quote
nilch, I recall having a similiar issue sometime. I used chwon to reset ownership chmod for permissions on the DTM folder and all was as OK, may be worth checking.

Excuse my typos