Author Topic: Getting Xmms To Work Completely  (Read 1116 times)

quasarlyte

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
Getting Xmms To Work Completely
« on: June 19, 2005, 03:14:00 am »
Okay guys..

  After days of playing around with my Zaurus 5500 installed with OPIE 3.5.3, this is how far I've gone.
1) Installed AQPkg Package Manager
2) Got my Spectrum24 wireless card working
3) Added machine feed in the configure in AQPkg manager
4) Did the "update list" (took forever, but got the list)
5) Installed xmms-embedded: along with its dependencies (manually):
                a) libstdc++6
                 libmad0
                c) libvorbisidec
                d) libglib-2
                e) libmikmod
                f) libd3tag0
                g) libsidplay1
(basically got oggs to play)

Well I don't know what to do after I update the list. Any advice on how to go about installing all that is needed to play video for xmms?
I think someone told me to install all the files in the "machine" feed.

Thanks in advance.

malcolmxavier

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Getting Xmms To Work Completely
« Reply #1 on: June 21, 2005, 12:01:44 am »
Quote
Okay guys..

  After days of playing around with my Zaurus 5500 installed with OPIE 3.5.3, this is how far I've gone.

...

Well I don't know what to do after I update the list. Any advice on how to go about installing all that is needed to play video for xmms?
I think someone told me to install all the files in the "machine" feed.

Thanks in advance.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=84854\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

You might want to try installing the libxine-plugins for decode and dmx.  My video is working fine (then again I had it woring with opie-player (not very well) befre switching to XMMS.
-John
-----------------------------------
Zaurus SL5500
1 Gig Lexar SD card
Ambicom WiFi WL1100C-CF
OpenZaurus 3.5.3 with Opie 1.2.0