Author Topic: Supernes Emulator - Works Great :)  (Read 2486 times)

loji

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« on: June 12, 2006, 12:28:31 pm »
I'm trying to find the correct feed with a SNES emulator .. the Cxx000 should definatly be able to run the emu without a problem.


is one available someplace?   or is there an ipk i should use for the C1000?
« Last Edit: June 14, 2006, 11:11:11 pm by loji »
-> pdaXrom beta 3 fixes & feeds
C-1000 + pdaXrom beta3
linksys wifi + expansions

anunakin

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 340
    • View Profile
    • http://vivaphp.net
[img]http://www.vivaphp.net/imagens/rev2.jpg\" border=\"0\" class=\"linked-sig-image\" /]
Anunakin (Marcus Fazzi)

Nokia N900 32GB + microSD 2GB
Nokia N810 w/ microSD 8GB
Nokia 5310 XpressMusic w/ microSD 1GB
HP48GX->Psion Sienna->Palm m130->Tungsten T->Zaurus SL-5500->C3000->C3100 ALL SOLD

My FEED(On Line AGAIN!!!)

loji

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #2 on: June 12, 2006, 04:20:32 pm »
Thank you  
-> pdaXrom beta 3 fixes & feeds
C-1000 + pdaXrom beta3
linksys wifi + expansions

loji

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #3 on: June 14, 2006, 10:47:20 pm »
Excellent  

 Finally had a chance to try it today.

It needs libstdc++.so.5 Which can be found here ->

libstdcxx5-compat_5.0.7_armv5tel.ipk

Once that was installed no problems .. since it used SDk, dont' start X before you use it.


So far I've played full boards of Donkey Kongs Quest, and Killer Instinct with no options and full sound!

This is on a C1000 w/ Beta 3 (Not overclocked at all) The roms are on a SD card, the emu is installed to /mnt/usr

The key combos are ->

A + S + D = high buttons
Z + X + C = low buttons
space = select
U+I = up
H= Left
K= Right
M+N = down
Enter + ok = start
Dialpad = up/down/left/right


Great work!   This is amazing  
« Last Edit: June 15, 2006, 04:18:44 pm by loji »
-> pdaXrom beta 3 fixes & feeds
C-1000 + pdaXrom beta3
linksys wifi + expansions

Darth_Sith

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
    • View Profile
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #4 on: June 18, 2006, 12:05:57 pm »
Hi.
On c1000 beta1 I try to install snes, libsdl1.2.6 and libstdcxx, but not work..
I have this error:
relocation error: /lib/libsdl1.2.so.0: undefined symbol ecc ecc...

Anyone know how can I do?

SL-C1000 + cacko 1.23F + sd4GB + CFBT + CFWiFi
HTC Polaris

loji

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #5 on: June 18, 2006, 10:16:08 pm »
I only needed the two ipks here ->

libstdcxx5-compat_5.0.7_armv5tel.ipk

snes9x-sdl_1.0_armv5tel.ipk


I'm also using a default install of beta 3 --- so if your missing libraries, then you coudl try taking them out of the b3 image .. or check and make sure you have the feeds all set up. I installed the SNES package from the unstable feed itself instead of just pointing it to the ipk ---check the log to see if it got all the dependancies it needs.
-> pdaXrom beta 3 fixes & feeds
C-1000 + pdaXrom beta3
linksys wifi + expansions

Darth_Sith

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
    • View Profile
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #6 on: June 19, 2006, 03:46:51 am »
I have installed also libsdl1.2, nothing... It doesn't work..

SL-C1000 + cacko 1.23F + sd4GB + CFBT + CFWiFi
HTC Polaris

loji

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #7 on: June 20, 2006, 10:49:03 am »
try upgrading to beta 3
-> pdaXrom beta 3 fixes & feeds
C-1000 + pdaXrom beta3
linksys wifi + expansions

anunakin

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 340
    • View Profile
    • http://vivaphp.net
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #8 on: June 20, 2006, 12:09:10 pm »
Works nice in Beta4, too!
[img]http://www.vivaphp.net/imagens/rev2.jpg\" border=\"0\" class=\"linked-sig-image\" /]
Anunakin (Marcus Fazzi)

Nokia N900 32GB + microSD 2GB
Nokia N810 w/ microSD 8GB
Nokia 5310 XpressMusic w/ microSD 1GB
HP48GX->Psion Sienna->Palm m130->Tungsten T->Zaurus SL-5500->C3000->C3100 ALL SOLD

My FEED(On Line AGAIN!!!)

Darth_Sith

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
    • View Profile
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #9 on: June 20, 2006, 02:55:41 pm »
Mah..
On beta1 seems don't work..
I try to install beta4, but the result is that I 'm not able to install uboot (I use cf fat16, but nothing to do..).

SL-C1000 + cacko 1.23F + sd4GB + CFBT + CFWiFi
HTC Polaris

deniscallies

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #10 on: December 26, 2006, 05:19:15 pm »
Hello,
i love playing Terranigma on snes9x on Mac. Is it possible to bring my savegames into my zaurus? Would be great to play on work...  

Thanks, Denis

InSearchOf

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1144
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #11 on: December 26, 2006, 05:21:11 pm »
It should work as long as the files are placed in the correct place...

Late
Sharp Zaurus SL-C3100 and SL-6000L
pdaXrom Developer
Please visit pdaXrom.org for updates
My Blog
IRC #pdaxrom @ FreeNode

relapse808

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
    • View Profile
    • http://
Supernes Emulator - Works Great :)
« Reply #12 on: December 26, 2006, 06:08:11 pm »
Quote
It should work as long as the files are placed in the correct place...

Late
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=149165\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]



I have got this to work before, but not in fullscreen mode.  Is there any way I can do this?