Author Topic: Does Fluxbox Have A Full-screen Option?  (Read 2787 times)

Capn_Fish

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2342
    • View Profile
    • http://
Does Fluxbox Have A Full-screen Option?
« on: February 14, 2007, 08:36:33 am »
I recall that IceWM allowed for you to fully maximize apps over the taskbar with no borders at all. Fluxbox will let you maximize over the taskbar, but it still has borders.

Is there a way to just be able to right click on an app's taskbar icon and make it fullscreen, but still have them default into a normal window?

Sorry if this is unclear, but any help would be appreciated.
SL-C750- pdaXrom beta 1 (mostly unused)
Current distro: Gentoo

tovarish

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 297
    • View Profile
Does Fluxbox Have A Full-screen Option?
« Reply #1 on: February 14, 2007, 10:55:38 am »
I am not so sure about that. For eg Firefox and Abiword do that by themselves (when you press f11 or menu item) in fluxbox but i couldnt find in any fluxbox documention if it could do that a la icewm.
tovarish

stbrock

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 149
    • View Profile
    • http://
Does Fluxbox Have A Full-screen Option?
« Reply #2 on: February 14, 2007, 11:28:52 am »
Goggled it, found this, haven't tried it yet.

Re: [newbie!] full-screen apps?
From: Valter Toffolo <valtert@gm...> - 2005-05-31 22:10
2005/4/25, Mathias Gumz <mathias.gumz@gm...>:
> hi
>
> > Is it possible to run a program in full screen mode? I don"t mean maximized,
> > but instead I am talking about having the window contents occupy the entire
> > screen. Can fluxbox do this? I couldn"t find an option to enable this sort
> > of behavior.
>
> yes. the related action for the keys-file is called "Fullscreen", i ve
> something like:
>
> Mod4 f :Fullscreen
>
> in my .fluxbox/keys
>
> cheers, mathias
> --
> <name> mathias gumz <mail> akira at fluxbox dot org <pgp> 1024D/F6F6B18C
> <www> http://www.darkshed.net/ <irc> ak|ra (#fluxbox at freenode.org)

Capn_Fish

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2342
    • View Profile
    • http://
Does Fluxbox Have A Full-screen Option?
« Reply #3 on: February 14, 2007, 11:51:19 am »
It works!

Thanks!
SL-C750- pdaXrom beta 1 (mostly unused)
Current distro: Gentoo

tovarish

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 297
    • View Profile
Does Fluxbox Have A Full-screen Option?
« Reply #4 on: February 15, 2007, 05:24:46 am »
wow that was great, i couldnt find this in any fluxbox documentation. I will use it too bwahahahaha ....
sorry monkey island fan...

tovarish

Capn_Fish

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2342
    • View Profile
    • http://
Does Fluxbox Have A Full-screen Option?
« Reply #5 on: February 15, 2007, 11:02:39 am »
I think I had to capitalize the mod1=... key in xmodmap_us to make it work. I then evenutally mapped it to the "home" key because I never use those.
SL-C750- pdaXrom beta 1 (mostly unused)
Current distro: Gentoo

scheck.r

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 320
    • View Profile
    • http://
Does Fluxbox Have A Full-screen Option?
« Reply #6 on: February 15, 2007, 01:40:46 pm »
Quote
wow that was great, i couldnt find this in any fluxbox documentation. I will use it too bwahahahaha ....
sorry monkey island fan...
Same here, thank you very much, shame I didn't think about using google. However that's a common problem with documentation in the opensource world
SL-C1000 from PriceJapan(cheap and very fast shipping) with EA-70 power adapter, iRiver USB Host cable, PDAIR case, pentopia stylus, ultra clear screen-protector from shop.brando.com.hk only $3 for shipping worldwide
4GB Hitachi Microdrive, 1GB Kingston Elite Pro CF, 4GB Transcend 150x SD, Symbol Spectrum 4137 CF WiFi(low power)
PdaXrom pdaxii13 5.4.9 updated with Kkazakov13's feed. I owned a SL-6000L before