Author Topic: Witam I Pytam  (Read 2566 times)

emes71

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • http://
Witam I Pytam
« on: December 12, 2006, 06:13:22 am »
Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie , właśnie zostałem nowym użytkownikiem C700 . Miałem zinstalowany rom cacko i zmieniłem na openzaurusa , poszło bezboleśnie , problem pokazał się po starcie systemu . Ekran migota że oczy bolą , dolny pasek jest tak malutki że ciężko w cokolwiek trafić . Można coś z tym zrobić ?
SL-C700

Hrw

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1366
    • View Profile
Witam I Pytam
« Reply #1 on: December 12, 2006, 10:47:53 am »
Przeczytać release notes się nie chciało? Czasem zastanawiam się po co je pisałem.

Skasuj ~/Settings/ i zrestartuj - OPIE będzie wyglądać OK.

A co do ekranu to nie wiem - mój c760 nie miga.
OpenZaurus 3.5.4x Release Manager
OpenEmbedded, Ångström, Poky developer
My website

Misc embedded hardware.

emes71

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • http://
Witam I Pytam
« Reply #2 on: December 12, 2006, 01:45:38 pm »
Quote
Przeczytać release notes się nie chciało? Czasem zastanawiam się po co je pisałem.

Skasuj ~/Settings/ i zrestartuj - OPIE będzie wyglądać OK.

A co do ekranu to nie wiem - mój c760 nie miga.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=148933\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Ok dzięki zadziałało . Co do czytania mój angielski jest bardzo słaby. Poza tym jeszcze nie jestem do końca w temacie . Przydałoby się więcej po polsku .Ekranik dalej drga , tak jakby był problem z odświeżaniem , na cacko nie było tego problemu . Jeszcze jedna prośba , chodzi o połączenie z siecią i pc . Zainstalowałem sterowniki i nie wiem co dalej .System winXP sp2 .Przepraszam ale dotąd miałem do czynienia tylko z palmtopami z wm2003se i wm5 i ciężko się przestawić
SL-C700