Author Topic: Logon  (Read 10219 times)

reverb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
    • http://
Logon
« on: June 03, 2003, 09:52:07 am »
First of all, I wanted to say that you guys are doing an awsome job with this site!  Thanks!  

One question though - Every time I visit the site I need to logon again.  I always check the remember me box, but it doesn\'t (remember me).  What\'s up?

offroadgeek

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1419
    • View Profile
    • https://www.oesf.org
Logon
« Reply #1 on: June 03, 2003, 10:08:00 am »
Quote
First of all, I wanted to say that you guys are doing an awsome job with this site!  Thanks!  

One question though - Every time I visit the site I need to logon again.  I always check the remember me box, but it doesn\'t (remember me).  What\'s up?
Which browser(s) are you using?  Also, what are your cookie setting (ie, allow all, denyball)?

Thanks for the wonderful feedback!  

offroadgeek
Search the OESF Wiki
C1000 w/Cacko 1.23 beta (from Streamline) / 760 pdaxrom rc9 / 6000L (thanks Santa's elf!) / 5500 - OZ 3.3.5 / SIMpad SL4
1GB, 256mb SanDisk CF / 2x 1GB, 512mb, 256mb, 128mb SanDisk SD
Ambicom WL100C-CF wifi / Socket 56k CF modem / AmbiCom BT2000-CF (x2)
Pocketop keyboard, Piel Frama case (1000 & 5500), PDAir case (760 & 1000)
sip:536093@fwd.pulver.com
| OESF | ELSI | Zaurus User Group | ZaurusThemes |

reverb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
    • http://
Logon
« Reply #2 on: June 03, 2003, 10:15:40 am »
I\'m using IE 5.1.5 for Mac.  I have prefs set to \"never ask\" (ie, allow all) when it wants to download cookies

newkirk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
    • View Profile
    • http://myzaur.us
Logon
« Reply #3 on: June 12, 2003, 11:24:42 pm »
I\'m having the same problem with Mozilla build 2002101612 under Linux.

j
newkirk @ myzaur.us
pdaxrom @ newkirk.us
SL-5600, SL-C860
Socket & Ambicom WiFis
Billionton bluetooth
Lexar 256mb CF & SD

offroadgeek

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1419
    • View Profile
    • https://www.oesf.org
Logon
« Reply #4 on: June 13, 2003, 12:13:44 am »
I just installed Mozilla on my win2k laptop, and don\'t have the same problem.  I\'ll install Mozilla on my SuSE 8.1 desktop to see if I get the problem there.

Mozilla 1.3.1 / Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.3.1) Gecko/20030425
Search the OESF Wiki
C1000 w/Cacko 1.23 beta (from Streamline) / 760 pdaxrom rc9 / 6000L (thanks Santa's elf!) / 5500 - OZ 3.3.5 / SIMpad SL4
1GB, 256mb SanDisk CF / 2x 1GB, 512mb, 256mb, 128mb SanDisk SD
Ambicom WL100C-CF wifi / Socket 56k CF modem / AmbiCom BT2000-CF (x2)
Pocketop keyboard, Piel Frama case (1000 & 5500), PDAir case (760 & 1000)
sip:536093@fwd.pulver.com
| OESF | ELSI | Zaurus User Group | ZaurusThemes |

Shdwdrgn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
    • View Profile
    • http://
Logon
« Reply #5 on: February 13, 2004, 11:11:33 am »
Was there ever a resolution for this issue?  I\'ve been noticing the same problem in that I always have to log back in if I close/reopen my browser.  I have used Mozilla, Firebird, and now Firefox (under Windows).  Cookies are enabled (I have no problems with other sites remembering me) yet this site continually refuses to remember my existance.  Anyone else?

rrashkin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
    • http://pwp.t-3.cc/rrashkin
Logon
« Reply #6 on: February 13, 2004, 11:14:46 am »
I have been having the same experience (in the grand scheme of things, I wouldn\'t call it a problem, per se).
Bob Rashkin
rrashkin@csc.com
SL5500/Sharp3.1
Targus IR keyboard

offroadgeek

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1419
    • View Profile
    • https://www.oesf.org
Logon
« Reply #7 on: February 13, 2004, 11:49:55 am »
It seemed to be a dead issue for a while... I would recommend that you clear your cache in your browser(s), then log back into the site.  In the mean time, I\'ll do more research as to what could be causing this.

thanks for your patience.
Search the OESF Wiki
C1000 w/Cacko 1.23 beta (from Streamline) / 760 pdaxrom rc9 / 6000L (thanks Santa's elf!) / 5500 - OZ 3.3.5 / SIMpad SL4
1GB, 256mb SanDisk CF / 2x 1GB, 512mb, 256mb, 128mb SanDisk SD
Ambicom WL100C-CF wifi / Socket 56k CF modem / AmbiCom BT2000-CF (x2)
Pocketop keyboard, Piel Frama case (1000 & 5500), PDAir case (760 & 1000)
sip:536093@fwd.pulver.com
| OESF | ELSI | Zaurus User Group | ZaurusThemes |

Shdwdrgn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
    • View Profile
    • http://
Logon
« Reply #8 on: February 13, 2004, 02:19:00 pm »
Cache isn\'t going to be a problem... I just switched over to Firefox and had to create a brand new profile, so at this point I have no cookies, cache, or anything else from my previous setup, yet it still doesn\'t remember me.  Also I just noticed, even though I have not closed my browser today (I wandered off to other sites then came back) I still had to log back in again when I got back here.

zbones

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
    • View Profile
Logon
« Reply #9 on: February 13, 2004, 03:24:49 pm »
I have to add an \"it works for me\" quote to this, sorry.

Even opera on my Zaurus remembers my login details, sometimes this can be weeks apart as well.

I have noticed a lot of \"sorry forgot to login, the above guest is me\" type posts, but just presumed they had not checked the \"remember me\" button.
Zaurus cl760, cacko QT rom. Zaurus sl5500 with TKCrom 1.0.
512mb Kingston cf card, 256mb Sandisk sd card, Lexar 256mb sd card.
Bluemonkey bluetooth card <-> Sony Ericsson k700i for gprs.
Buffalo WLI-CF-S11G wifi card. Haicom 303 mmf gps cf/seral card.

offroadgeek

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1419
    • View Profile
    • https://www.oesf.org
Logon
« Reply #10 on: February 13, 2004, 03:58:23 pm »
Quote
Cache isn\'t going to be a problem... I just switched over to Firefox and had to create a brand new profile, so at this point I have no cookies, cache, or anything else from my previous setup, yet it still doesn\'t remember me.  Also I just noticed, even though I have not closed my browser today (I wandered off to other sites then came back) I still had to log back in again when I got back here.

I just downloaded and installed firefox on my win2k laptop at work.... I\'ll see if I have the same troubles with it.

btw.. firefox is really freaking fast... I\'m impressed!  too bad they don\'t have an arm port so it can be compiled for the x11 rom
Search the OESF Wiki
C1000 w/Cacko 1.23 beta (from Streamline) / 760 pdaxrom rc9 / 6000L (thanks Santa's elf!) / 5500 - OZ 3.3.5 / SIMpad SL4
1GB, 256mb SanDisk CF / 2x 1GB, 512mb, 256mb, 128mb SanDisk SD
Ambicom WL100C-CF wifi / Socket 56k CF modem / AmbiCom BT2000-CF (x2)
Pocketop keyboard, Piel Frama case (1000 & 5500), PDAir case (760 & 1000)
sip:536093@fwd.pulver.com
| OESF | ELSI | Zaurus User Group | ZaurusThemes |

offroadgeek

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1419
    • View Profile
    • https://www.oesf.org
Logon
« Reply #11 on: February 14, 2004, 06:10:47 pm »
well, I haven\'t found a problem with firefox yet... (but I did find a kickass browser!)....

but there was a bug found with the remember me funtion in the forum... it was actually a typo in the code.  That\'s fixed now, so let\'s see if there are less issues with users not being remembered by the forums.
Search the OESF Wiki
C1000 w/Cacko 1.23 beta (from Streamline) / 760 pdaxrom rc9 / 6000L (thanks Santa's elf!) / 5500 - OZ 3.3.5 / SIMpad SL4
1GB, 256mb SanDisk CF / 2x 1GB, 512mb, 256mb, 128mb SanDisk SD
Ambicom WL100C-CF wifi / Socket 56k CF modem / AmbiCom BT2000-CF (x2)
Pocketop keyboard, Piel Frama case (1000 & 5500), PDAir case (760 & 1000)
sip:536093@fwd.pulver.com
| OESF | ELSI | Zaurus User Group | ZaurusThemes |

rrashkin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
    • http://pwp.t-3.cc/rrashkin
Logon
« Reply #12 on: February 17, 2004, 11:01:56 am »
I am still forgotten each time I log out.
Bob Rashkin
rrashkin@csc.com
SL5500/Sharp3.1
Targus IR keyboard

Shdwdrgn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
    • View Profile
    • http://
Logon
« Reply #13 on: February 17, 2004, 11:45:52 am »
Hey it worked for me today!  I checked the \'remember me\' box yestarday when I logged in, and today it did.

offroadgeek

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1419
    • View Profile
    • https://www.oesf.org
Logon
« Reply #14 on: February 18, 2004, 01:30:24 am »
Quote
I am still forgotten each time I log out.

that\'s odd... especially with the last bug fix.  please check your browser to make sure you don\'t have any options set to clear your cookies upon exit.

thanks
Search the OESF Wiki
C1000 w/Cacko 1.23 beta (from Streamline) / 760 pdaxrom rc9 / 6000L (thanks Santa's elf!) / 5500 - OZ 3.3.5 / SIMpad SL4
1GB, 256mb SanDisk CF / 2x 1GB, 512mb, 256mb, 128mb SanDisk SD
Ambicom WL100C-CF wifi / Socket 56k CF modem / AmbiCom BT2000-CF (x2)
Pocketop keyboard, Piel Frama case (1000 & 5500), PDAir case (760 & 1000)
sip:536093@fwd.pulver.com
| OESF | ELSI | Zaurus User Group | ZaurusThemes |