Author Topic: Strange Behaviour Of Hancom Sheet  (Read 1588 times)

plcg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
    • http://
Strange Behaviour Of Hancom Sheet
« on: January 23, 2005, 05:05:03 am »
Hi,

Did anyone notice this weird problem in Hancom Sheet v1.6.0 (C700 with Cacko v1.22) ?
I've created an excel document with 3 cells :
one with a number, one with function NOW() and another which is the sum of the two others (Example : NOW()+A1).
The results are as expected.

But, when i close and then reopen this document, the cell which contains the sum is filled with "#0PRND".
I have to select "Tools/Recalculate" to get correct result.
What means "#0PRND" ?

I've never seen this problem with Hancom Sheet v1.5.0, tkcrom and SL5500.

Thanks for your help  
plcg
C760 & Pdaxrom 1.1.0beta1 / Transcend 512 MB CF
C1000 & Cacko 1.23 full / PQI 1 GB SD/ Hitachi 2GB microdrive
Linksys WCF12 CF WiFi Card

Joeboo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
    • http://
Strange Behaviour Of Hancom Sheet
« Reply #1 on: January 24, 2005, 11:39:06 pm »
Quote
Hi,

Did anyone notice this weird problem in Hancom Sheet v1.6.0 (C700 with Cacko v1.22) ?
I've created an excel document with 3 cells :
one with a number, one with function NOW() and another which is the sum of the two others (Example : NOW()+A1).
The results are as expected.

But, when i close and then reopen this document, the cell which contains the sum is filled with "#0PRND".
I have to select "Tools/Recalculate" to get correct result.
What means "#0PRND" ?

I've never seen this problem with Hancom Sheet v1.5.0, tkcrom and SL5500.

Thanks for your help   
plcg
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=63638\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

I get this when the input variables are wrong.  For example if I run a formula based on numbers from a different column and I try to insert a letter instead, I get the same message.  Check your formula and check your data.

Good luck.

ralphrmartin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
    • View Profile
Strange Behaviour Of Hancom Sheet
« Reply #2 on: January 26, 2005, 09:48:43 am »
Where did you get that release of Hancom Sheet?

I can only find 1.5.0 on the web, and that doesn't work too well with a C860 (fonts too small...)

rrashkin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
    • http://pwp.t-3.cc/rrashkin
Strange Behaviour Of Hancom Sheet
« Reply #3 on: January 26, 2005, 09:57:47 am »
what happens when you save as Hancom Sheet instead of Excel?  I have found that some functions don't persist, even though I'd think they are the same in both.
Bob Rashkin
rrashkin@csc.com
SL5500/Sharp3.1
Targus IR keyboard

mikew

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 193
    • View Profile
Strange Behaviour Of Hancom Sheet
« Reply #4 on: January 26, 2005, 10:44:46 am »
Hancom Sheet version 1.6 comes as standard with version 1.22 of the Cacko ROM, as does Hancom Word version 1.6.

Mike
C3200, C760 Cacko 1.23 ROM, 1gb SD, 1gb CF, WiFi, Imate Jasjar & Psion Netbook

plcg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
    • http://
Strange Behaviour Of Hancom Sheet
« Reply #5 on: January 26, 2005, 02:01:28 pm »
Hi,

I haven't saved this document as Hancom Sheet because I must open it on my Windows PC.

I've also tried Hancom Sheet v1.5.0 on my C700/cacko v1.22.
The fonts were small but my document was correct (no #PRND).

I'm lost...  
plcg
C760 & Pdaxrom 1.1.0beta1 / Transcend 512 MB CF
C1000 & Cacko 1.23 full / PQI 1 GB SD/ Hitachi 2GB microdrive
Linksys WCF12 CF WiFi Card