Author Topic: Macromedia Flash Plugin  (Read 6172 times)

gab74

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 344
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« on: June 25, 2005, 03:20:26 pm »
I want macromedia flash plugins,
i have installed konquerror, firefox and dillo.

Where can i find FLASH pluging and How can i install it on Zaurus ?
Gabriele
NOW : C3100 (code name Laudicus)- SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307 - BLUETOOTH CF BELKIN - ETHERNET CF TRENDNET TE-CF100
BEFORE: SL6000L (code name Anselmus) - 512MB SD - 256MB CF - SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307

Cresho

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1609
    • View Profile
    • http://home.earthlink.net/~cresho/
Macromedia Flash Plugin
« Reply #1 on: June 25, 2005, 03:35:08 pm »
My bro and i are gona do some developing here.  Hopefully soon...not sure when but soon.

for the regular rom that is!
« Last Edit: June 25, 2005, 03:35:33 pm by Cresho »
Zaurus C-3200 (internal 8gb seagate drive) with buuf icon theme, cacko 1.23 full,  and also Meanie's pdaxqtrom-Debian/Open Office
Zaurus SL-5500 Sharp Rom 3.13 with steel theme
pretec pocket pc wi fi
ambicom bt2000-cf bluetooth-made in taiwan
simpletech 1gb cf
pny 1gb sd
patriot 2gb
ocz or patriot 4gb sd(failed after 2 weeks)only on z
creative csw-5300 speakers in stereo
DigiLife DDV-1000 for video, Audio, Picture recording playable on the zaurus
Mustek DV4500-video recorder, pictures, voice record on sd for z

zaurusthemes.biz | ZaurusVideo | Zaurus Software

adf

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2807
    • View Profile
    • http://
Macromedia Flash Plugin
« Reply #2 on: June 25, 2005, 04:11:53 pm »
Hmmmmm....
How did nokia do it?
is there a tarball? an arm package? a "rip it from a nokia script?"
**3100 Zubuntu Jaunty,(working on Cacko dualboot), 16G A-Data internal CF, 4G SD, Ambicom WL-1100C Cf, linksys usb ethernet,  BelkinF8T020 BT card, Belkin F8U1500-E Ir kbd, mini targus usb mouse, rechargeble AC/DC powered USB hub, psp cables and battery extenders.

**6000l  Tetsuized Sharprom, installed on internal flash only 1G sd, 2G cf

scoutme

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 579
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #3 on: June 25, 2005, 08:08:17 pm »
...if you bring us a fully working flash player, you`ll become my zHero

badog

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 248
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #4 on: June 25, 2005, 10:42:54 pm »
Quote
I want macromedia flash plugins,
i have installed konquerror, firefox and dillo.

Where can i find FLASH pluging and How can i install it on Zaurus ?
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=85824\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

QJimbo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
    • http://
Macromedia Flash Plugin
« Reply #5 on: June 25, 2005, 11:07:24 pm »
Woah! I had no idea there was a flash player for the Z >_> I just installed it on my 5500 (sharp rom), but it closes after I try and open a file =( Is it possible to get this working under the default sharp rom?

EDIT: Found some more info translated from qflashplayer homepage
Quote
It is the swf file viewer which is made the on the basis of the GPL Flash library of the QFlashPlayer Olivier Debon work.   Functionally it seems like per Flash 3.  The qflashplayer madplay  (please search with the ZSI) it installs, sound (the mp3) it comes  out.  If you compare to those of the time before, some sound being cut off is improved.  It makes the plug in for the netfront, it did, but  it is because the instability * license is not well recognized,  temporarily secret.
I've installed madplay but it still doesn't like this SWF, maybe because the swf was made with a much later version of flash than flash 3, oh well.
« Last Edit: June 25, 2005, 11:15:21 pm by QJimbo »
Zaurus SL-5500 - Sharp ROM 3.10, 128MB Lexar CF, Kingston 56K CF Modem.
Wishlist: 1GB SD, Ethernet CF, WiFi CF.

badog

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 248
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #6 on: June 26, 2005, 02:52:54 am »
in pdaxrom----gplflash.ipk

swfplayer XXX.swf.
it can play flash-file v4~7
« Last Edit: June 26, 2005, 02:58:25 am by badog »

gab74

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 344
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #7 on: June 27, 2005, 03:28:49 pm »
How can set the plugins for running under Mozilla or Konquerror or Dillo?
Gabriele
NOW : C3100 (code name Laudicus)- SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307 - BLUETOOTH CF BELKIN - ETHERNET CF TRENDNET TE-CF100
BEFORE: SL6000L (code name Anselmus) - 512MB SD - 256MB CF - SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307

scoutme

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 579
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #8 on: June 27, 2005, 07:26:40 pm »
if you install the ipkg the plugin are installed, but you'll have to move /usr/local/lib/firefox-1.0/plugins/flashstuff.so to the plugins directory of your firefox.

adf

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2807
    • View Profile
    • http://
Macromedia Flash Plugin
« Reply #9 on: June 28, 2005, 01:46:19 am »
er.... how do you test it? so far all I can accomplish is to install it
run firefox and get a missing plugin message on flash test pages....
**3100 Zubuntu Jaunty,(working on Cacko dualboot), 16G A-Data internal CF, 4G SD, Ambicom WL-1100C Cf, linksys usb ethernet,  BelkinF8T020 BT card, Belkin F8U1500-E Ir kbd, mini targus usb mouse, rechargeble AC/DC powered USB hub, psp cables and battery extenders.

**6000l  Tetsuized Sharprom, installed on internal flash only 1G sd, 2G cf

scoutme

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 579
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #10 on: June 28, 2005, 12:51:36 pm »
it means you didn't put the .so file in the right firefox plugind directory


If you installed firefox in your sd card, you'll have to look for real installation in /mnt/card/usr/lib/firefox/etc etc etc....

I can regularly see flash embedded in web pages, so don't give up

adf

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2807
    • View Profile
    • http://
Macromedia Flash Plugin
« Reply #11 on: June 28, 2005, 02:40:41 pm »
yep. Got lost in the plugin dirs. that works beautiflully
**3100 Zubuntu Jaunty,(working on Cacko dualboot), 16G A-Data internal CF, 4G SD, Ambicom WL-1100C Cf, linksys usb ethernet,  BelkinF8T020 BT card, Belkin F8U1500-E Ir kbd, mini targus usb mouse, rechargeble AC/DC powered USB hub, psp cables and battery extenders.

**6000l  Tetsuized Sharprom, installed on internal flash only 1G sd, 2G cf

gab74

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 344
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #12 on: June 29, 2005, 03:48:14 am »
Quote
if you install the ipkg the plugin are installed, but you'll have to move /usr/local/lib/firefox-1.0/plugins/flashstuff.so to the plugins directory of your firefox.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=86117\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

i 've installed flash plugins but in usr/local/lib/firefox-1.0/plugins/ i have a file called libnpflash.so and i havent' any flashstuff.so

i try to put libnpflash.so under mozilla plugins but it doesent' work....any helpsù
i've my SL6000L running pdaxrom and mozilla package...
Gabriele
NOW : C3100 (code name Laudicus)- SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307 - BLUETOOTH CF BELKIN - ETHERNET CF TRENDNET TE-CF100
BEFORE: SL6000L (code name Anselmus) - 512MB SD - 256MB CF - SOCKETCOMM CF MODEM 56K - CF GPS GLOBASAT BC-307

gromituk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 207
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #13 on: June 29, 2005, 04:26:48 am »
I tried it with http://eclectech.co.uk/images/idcards.swf and it could render the video and play the audio, but the audio played too quickly and the video too slowly so it was hopelessly out of step.  Oh well - perhaps it's a later version Flash animation again?

scoutme

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 579
    • View Profile
Macromedia Flash Plugin
« Reply #14 on: June 29, 2005, 05:48:57 am »
Quote
Quote
if you install the ipkg the plugin are installed, but you'll have to move /usr/local/lib/firefox-1.0/plugins/flashstuff.so to the plugins directory of your firefox.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=86117\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

i 've installed flash plugins but in usr/local/lib/firefox-1.0/plugins/ i have a file called libnpflash.so and i havent' any flashstuff.so

i try to put libnpflash.so under mozilla plugins but it doesent' work....any helpsù
i've my SL6000L running pdaxrom and mozilla package...
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=86266\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]


put libnpflash.so into your actual firefox plugins dir.

for me it was in /mnt/card/usr/lib/firefox/lib/firefox-1.0/plugins, so I expect yours to be the same, without /mnt/card at the beginning if you installed firefox in the internal flash ( / ).

Let me know