Author Topic: Wifi Troubles  (Read 2148 times)

bkudria

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Wifi Troubles
« on: October 16, 2006, 02:13:05 pm »
hi, I have a C3100, running OZ/Opie 3.5.4.2, with a card 'cardctl ident' identifies as a D-Link DCF-660W, 0xd601, 0x0005.  I've been unable to get it to get an IP from my wireless router, or, when I assign it a static IP, ping the router.  

It can scan and find my AP easily, but no actual data transfer happens.  I've confirmed that its not my wireless router, and I have run hrw's command to remove all the Orinoco drivers.  'dmesg' has nothing that stands out.  

What else can I do?  This card worked with the Sharp ROM, but I really want to use OZ/Opie.  Any pointers are appreciated!

bkudria

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Wifi Troubles
« Reply #1 on: October 18, 2006, 07:18:39 pm »
Hmm, nothing?  Is this in the wrong forum?  Can an admin please move this thread to the Security and Networking forum?

Hrw

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1366
    • View Profile
Wifi Troubles
« Reply #2 on: October 19, 2006, 04:09:07 am »
First thing - you run OZ 3.5.4.1 not 3.5.4.2 as there is no support for other models then 5600 and 6000 in 3.5.4.2 (5500 only bootstrap).

Second... I have to finally release kernel update. And dig out my d-link dcf-660w from drawer and check.
OpenZaurus 3.5.4x Release Manager
OpenEmbedded, Ångström, Poky developer
My website

Misc embedded hardware.

bkudria

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Wifi Troubles
« Reply #3 on: October 20, 2006, 12:53:11 pm »
Oh.  Ok, i'm running 3.5.4.1

I was under the assumption that i was doing something wrong.  It'll be difficult to install the kernel update with a connection, but I guess that's life.  Thanks for looking into this, hrw.