Author Topic: Ambicom Bt2000e  (Read 1876 times)

nontrivial

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
    • View Profile
    • http://james.nontrivial.org
Ambicom Bt2000e
« on: April 29, 2007, 07:33:18 pm »
Hello, I am trying to get an Ambicom BT2000E card working on my C1000 running OZ GPE 3.5.4. My problem seems very similar to the one reported in an old post, but that problem was never resolved (https://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=22223).

The command cardctl ident reports the card as:
Socket 0:
  product info: "AmbiCom,Inc", "BT2000E", "Bluetooth PC/CF Card"
  manfid: 0x022d, 0x2000
  function: 2 (serial)

/etc/pcmcia/bluetooth.conf has a listing for the card:

card "AmbiCom BT2000E Bluetooth Card"
  version "AmbiCom,Inc", "BT2000E"
  bind "bt950_cs"

But hcitool dev lists no local devices. I looked but I could not find a bt950_cs module anywhere, so I think I am missing something. If anybody is using this card any help would be greatly appreciated.

James

xamindar

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 803
    • View Profile
    • http://www.radnimax.com
Ambicom Bt2000e
« Reply #1 on: July 16, 2007, 03:29:52 pm »
Sorry I'm not of much help but I just got a BT2000C card and I am having trouble getting it to work.  I'll post any info I aquire on getting my card working and hopefully it can help you.
SL-C3100 happily Dualbooting Japanese Rom 1.02 and Debian Eabi
Replaced internal CF with 8gb seagate cf hard drive
Ambicom CF GPS
CyberPower battery powered USB hub
D-link DCF-650W (MAN THIS THING IS HUGE!!)