Author Topic: SL-C750 almost syncing, need info please  (Read 668 times)

nontrivial

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 62
    • View Profile
    • http://james.nontrivial.org
SL-C750 almost syncing, need info please
« on: March 18, 2004, 11:07:46 am »
Hello all,

I have installed the \"old\" PIM apps on my SL-C750 in order to be able to sync using QtDesktop on Linux (Mandrake if you must know). This is without compiling anything, just using ipkg. (It\'s pretty sad, I went through all the trouble of getting USB to work and still couldn\'t sync! So using WiFI is awsome in comparison.) So, now the Qtopia Desktop should be able to handle the data files on the Zaurus, but it still won\'t sync. From my very limited knowledge of how the process works, there are at least two possible causes.

My first guess is that (I think I remember correctly that) in addition to changing the data file structure, Sharp also changed the TCP port. I was too tired to try it last night, but tonight I plan to research this and see if it is the problem. Any information, port numbers, config file locations, etc would be greatly appreciated. If this does turn out to be the problem I will investigate forwarding the port with SSH to maintain forward compatability.

The second possibility is that I need more net mojo installed. I am using the OZ 3.2 versions of the apps because I fiddled with OZ before going back to the Sharp ROM, and the PIM syncing worked like a charm. Also, if I get them to work I could use a lot of the other OZ software on the Sharp ROM. So my question to all you OpenZaurus gurus out there is, how does OZ sync with Qtopia Desktop? FTP? SMB? Port numbers? Again, any help would be greatly appreciated.

Any other potential causes or insight, anybody?

James

PS Of couse if I get all this working I\'ll throuw everything up on my webpage.