Author Topic: Scrolling problem with Opera after using Kino2  (Read 743 times)

vinc17

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
    • http://www.vinc17.org/
Scrolling problem with Opera after using Kino2
« on: July 27, 2004, 07:59:10 pm »
After using Kino2, scrolling no longer works correctly in Opera 7.30, in particular the scrolling line by line (page by page is better): some rectangular parts of the screen are not redrawn. Quitting and restarting Opera has no effect; it seems that I need to reboot!

Does anyone have any information about this problem and if it can be solved?

Note: I have a Zaurus SL-C860 with the original ROM (1.40 JP).

TIA,

Vincent Lefèvre.
SL-C860 with Sharp ROM 1.40 JP, WLI2-CF-S11 wireless LAN, CF-10T LAN, 1GB Sandisk SD, 128MB PQI CF.

vinc17

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
    • http://www.vinc17.org/
Scrolling problem with Opera after using Kino2
« Reply #1 on: July 27, 2004, 08:23:44 pm »
In fact, there are similar scrolling problems with other applications, like Netfront and Zeditor (but not with Terminal and Qkonsole).
SL-C860 with Sharp ROM 1.40 JP, WLI2-CF-S11 wireless LAN, CF-10T LAN, 1GB Sandisk SD, 128MB PQI CF.

vinc17

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
    • http://www.vinc17.org/
Scrolling problem with Opera after using Kino2
« Reply #2 on: July 27, 2004, 09:10:14 pm »
I've noticed that the problem disappears after the screen saver activates or after suspending the Z.
SL-C860 with Sharp ROM 1.40 JP, WLI2-CF-S11 wireless LAN, CF-10T LAN, 1GB Sandisk SD, 128MB PQI CF.