Author Topic: TEW-222CF locks OZ 3.5.1  (Read 1890 times)

Yasen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
    • http://
TEW-222CF locks OZ 3.5.1
« on: September 21, 2004, 04:57:38 am »
Screen becoms white on the right when card is pluged in and there is no response from Zaurus. The only way to get Z working is hard reset. Here is thread for sharp rom
« Last Edit: September 24, 2004, 11:38:34 am by Yasen »
[span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\']SL-5600 PXA-250
noname 256 MB MMC fat,
SanDisk 1GB  CF vfat
[/span]

Yasen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
    • http://
TEW-222CF locks OZ 3.5.1
« Reply #1 on: September 24, 2004, 11:34:43 am »
here are dmesg output from bootstarap oe image
[span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\']SL-5600 PXA-250
noname 256 MB MMC fat,
SanDisk 1GB  CF vfat
[/span]

davidhewing

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
TEW-222CF locks OZ 3.5.1
« Reply #2 on: September 24, 2004, 01:04:22 pm »
Just wanted to add that this seems to be a very simular problem documented in a thread I created:

https://www.oesf.org/forums/inde...?showtopic=7037

It's a different card, but it still uses the hermes and orinico modules.   When I try to start up networking on the card, I get the same lockup.

I made several pleas, but I haven't gotten any useful or helpful responses.   Unfortunately, there doesn't appear to be any developers on the OE/OZ project has an SL-5600 to test these things out with.  The fact that it boots up and runs at all it is amazing testomony to their skills.

My next steps are to see if I can get one of my home Linux system setup to do the OE build and then focus on those kernel modules.   I have modules from 2.4.18 that works with my wireless card as well as the source, so I'm hoping that a source code comparision will turn up where the fault is.

   -David
« Last Edit: September 24, 2004, 01:09:36 pm by davidhewing »

Yasen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
    • http://
TEW-222CF locks OZ 3.5.1
« Reply #3 on: September 27, 2004, 03:01:55 am »
davidhewing does your card work ok with Sharp rom?
If yes why not try to use sharp modules for wifi?
That in case don't succeed with building OE ofcourse.
[span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\']SL-5600 PXA-250
noname 256 MB MMC fat,
SanDisk 1GB  CF vfat
[/span]

davidhewing

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
TEW-222CF locks OZ 3.5.1
« Reply #4 on: September 27, 2004, 09:50:37 am »
I hadn't though of that.  I think there might be problems though.  The version of the wireless exentions in the Sharp modules is pretty old, and I think they use a different set of libraries too.  The original modules for the socket cards wouldn't let you use any of the wirless sniffers.  Next time I flash my 5600 with OZ 3.5.1 I'll give that a try and see what happens just in case.

    -David

Yasen

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 107
    • View Profile
    • http://
TEW-222CF locks OZ 3.5.1
« Reply #5 on: September 28, 2004, 01:17:53 pm »
A slight corection. Oz dosent lock on inserting the card but on seting ip, gateway & ect. I think this means that driver is not sutable fot this card. As I understend things it hangs when it trys to use the card.

Please help me to corect this. I know that OZ theam don't have SL-5600's so they can be much of help but there must be some way to go trough this problem
« Last Edit: September 28, 2004, 01:19:38 pm by Yasen »
[span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\']SL-5600 PXA-250
noname 256 MB MMC fat,
SanDisk 1GB  CF vfat
[/span]