Author Topic: Apache & MySql on Z  (Read 2103 times)

tapjpa

  • Guest
Apache & MySql on Z
« on: June 22, 2003, 01:13:48 am »
Been trying to get both running on my system, both will load no errors but neither runs.

Thanks

offroadgeek

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1419
    • View Profile
    • https://www.oesf.org
Apache & MySql on Z
« Reply #1 on: June 22, 2003, 02:13:57 am »
I\'ve also been trying to get them working... I actually had them working for a day or so... until I rebooted, and now I can\'t get mysql to load.  

There\'s a great doc on the doc.zaurus.com site under servers for apache, but nothing for mysql.  And mysql is the one that has these little configurations or tweaks to be had... anyway... I\'m going to play with it on my plane ride tomorrow and see if I can\'t document the process... then I\'ll post it back here...

would love to have mysql and apache working in a reliable manner...
Search the OESF Wiki
C1000 w/Cacko 1.23 beta (from Streamline) / 760 pdaxrom rc9 / 6000L (thanks Santa's elf!) / 5500 - OZ 3.3.5 / SIMpad SL4
1GB, 256mb SanDisk CF / 2x 1GB, 512mb, 256mb, 128mb SanDisk SD
Ambicom WL100C-CF wifi / Socket 56k CF modem / AmbiCom BT2000-CF (x2)
Pocketop keyboard, Piel Frama case (1000 & 5500), PDAir case (760 & 1000)
sip:536093@fwd.pulver.com
| OESF | ELSI | Zaurus User Group | ZaurusThemes |

drbcpg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • http://
Apache & MySql on Z
« Reply #2 on: July 15, 2003, 03:54:03 pm »
I have MySql running without any problems on the Zaurus. It ascts as both a client and as a server. It connects to both the Linux (RH7.3) and windoze 2000 as a client without any problems.

If you have some specific questions drop me a not and I will try to answer them 8)

tapjpa

  • Guest
Apache & MySql on Z
« Reply #3 on: July 19, 2003, 05:47:28 pm »
Could you please document what your install process and a link for the package you are using?