Author Topic: Keyring From Feed Doesn't Work In 3.5.2  (Read 761 times)

hutchman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Keyring From Feed Doesn't Work In 3.5.2
« on: January 09, 2005, 10:00:52 am »
I used to use keyring to manage my passwords in the old Sharp ROM for the SL-5000D.

I recently switched over to OZ 3.5.2 so I could use my Linksys WCF12 and I'm trying to migrate my info to OZ.  I hoped that I could just install keyring and copy the pwd file and all would be well.

I installed keyring from the package manager (vi wifi connection) and when I click on keyring to start it ... nothing happens.  I've flipped the battery switch to force a reboot and keyring still does the same thing the next time I try to start it.

Anyone know what is going on?

Regards,

Brian

mussi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
    • View Profile
    • http://
Keyring From Feed Doesn't Work In 3.5.2
« Reply #1 on: January 09, 2005, 10:11:35 am »
Is the package and all dependenices to it correctly linked?

else try

> ipkg-link mount /mnt/<whatevermediaexceptroot>

hutchman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Keyring From Feed Doesn't Work In 3.5.2
« Reply #2 on: January 09, 2005, 10:26:39 am »
You'll have to forgive me.  I'm kind of new to OZ (but I've been doing Debian since 1992 and this stuff looks like apt-get).

I tried the:
ipkg-link mount /mnt/mmcda1 command and it failed.

I did a google search on ipkg-link and found the 3.5.2 release notes (these are not on the OpenZaurus web site I don't think) http://openembedded.org/oe_wiki/index.php/OzReleaseNotes

It talked about the package manager being unstable at the moment and then talked about using the command line to install packages.

After checking out this document, I tried ipkg-link mount /mnt/card and it added the programs I installed to the SD and then keyring worked.

This probably explains why I was having trouble last night trying to install packages using the package manager gui.

Thanks for the hint!

Regards,

Brian