Author Topic: Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded  (Read 1701 times)

LordDavon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
    • http://
Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded
« on: February 05, 2004, 12:37:58 pm »
Again, the usual place and again untested so I need feedback.

http://zaurus.spy.org/feeds/davonz


LD

OpKnight

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • http://
Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded
« Reply #1 on: February 09, 2004, 02:01:45 pm »
LD,

I downloaded and tried to run the dgen program.  It initially opens a black background window on the screen then crashes with a \"Fatal signal: Segmentation Fault (SDL Parachute Deployed)\" error.  I have tried numerous ROMs all with the same result.  The only one which appeared to work for a little bit before crashing was \"Sonic 1\".  It crashes after the SEGA logo draws on the screen.  I hope this helps out...

Thanks for all the work,  
==============================================================
C760 running pdaXrom 1.1.0 Kathrin RC5, SanDisk 512MB SD, Lexar 40X 1GB CF, 2.2GB Microstore CF, Pharos CF LAN, Socket CF Modem, Linksys WCF12 Wireless LAN, Cacko pdaXrom and Qtopia ROMs

LordDavon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
    • http://
Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded
« Reply #2 on: February 09, 2004, 02:05:45 pm »
Thanks for the report.  I am working on a solution today.

zaphod

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
    • View Profile
Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded
« Reply #3 on: February 10, 2004, 12:50:41 am »
I had the same problem trying to run dgen under debian chroot. There used to be an arm binary of dgen in the debian distribution, but it seems to have disappeared in the last 6 months.  If you get it working, could you inform the debian dgen package maintainer?

LordDavon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 161
    • View Profile
    • http://
Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded
« Reply #4 on: February 10, 2004, 08:29:52 am »
I will do that.  I am still not too sure what the issue is.  It doesn\'t seem that it is an SDL problem so I am thinking it may be an issue with the cross compiling (I use some peices from the x86 compile in order to get everything working correctly).  I am going to do some straces today.

Foxdie

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 465
    • View Profile
    • http://trackmygps.co.uk
Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded
« Reply #5 on: February 16, 2004, 07:50:00 pm »
I just got the same problem as OpKnight after a clean install. There were no install instructions and no link of libraries so I had to guess and installed the sdl package off the cacko X11 feed just to get dgen to run.

As far as I can tell it crashes the moment it tries to play a sound, and there\'s no switch to disable sound in this dgen.

Hope this helps
Jason "Foxdie" Gaunt
HTC Universal G4 with 2GB SD card running Debian Titchy Linux
[img]http://trackmygps.co.uk/signatures/foxdie.gif\" border=\"0\" class=\"linked-sig-image\" /]
Click image to view my GPS tracker
Follow me on Twitter: @jasongaunt

Vanguard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
    • http://
Vice (C64,C128,Pet) and DGEN (Genesis) Uploaded
« Reply #6 on: February 24, 2004, 07:11:50 pm »
Dgen gets its configuration from a file called dgen.rc

Try grabbing a dgen.rc from some other version and set it to no sound.