Author Topic: 1.1.0beta1 Is Out!  (Read 39649 times)

pgas

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1097
    • View Profile
    • http://
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #60 on: January 01, 2006, 01:34:09 pm »
Quote
screen-rotation and screen-off on folding are working fine with default WM but not with icewm I istalled on my c860.

could You please tell me, which scripts/configs are involved in this process and how to turn back the default behaiviour.

add a line like:
Code: [Select]
key "XF86RotateWindows" chkhinge
in  /home/root/.icewm/keys

if you don't have the file "keys" there, you can copy /usr/share/icewm/keys
 in /home/root/.icewm, and modify it as you like.
SLC-860 cacko / senao wifi

cmpayc13

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #61 on: January 01, 2006, 03:31:52 pm »
thanks a lot, pgas

it works fine.

it is also possible to define the actions for RH1 remote control and silkscreen-buttons as well.

best regards

cmpayc

donallen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #62 on: January 01, 2006, 10:10:52 pm »
I just installed beta1 on my C1000. I was previously running RC12. With beta1, my D-Link wireless card no longer works, whereas it worked fine with RC12 (both dhcp/no essid and static ip/specific essid worked with RC12, neither works with beta1).

When you boot beta1 and login as root and attempt to type

ping ww.xx.yy.zz

when you type the periods, they are not echoed.

If the D-Link card is in the slot, startx will hang (it becomes unwedged if you remove the D-Link card).

Is anyone else successfully using a D-LInk card with beta1?

/Don Allen

PS I've contributed $50 to the project.
/Don Allen
Device: Zaurus C1000
OS: pdaXrom 1.1.0RC12
Wireless: D-Link DCF-660W

adf

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2807
    • View Profile
    • http://
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #63 on: January 02, 2006, 12:49:20 am »
is there a simple way to start kde... something like "startkde" (which doen't start x) and not like "startkde --replace" (which leaves a lot o stuff running in the backgrounfd from the previous wm --- in ice the panel and rox are both going, for example)

IS there anything new since the thread on kde 3.4?
**3100 Zubuntu Jaunty,(working on Cacko dualboot), 16G A-Data internal CF, 4G SD, Ambicom WL-1100C Cf, linksys usb ethernet,  BelkinF8T020 BT card, Belkin F8U1500-E Ir kbd, mini targus usb mouse, rechargeble AC/DC powered USB hub, psp cables and battery extenders.

**6000l  Tetsuized Sharprom, installed on internal flash only 1G sd, 2G cf

smuelas

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #64 on: January 02, 2006, 05:22:05 am »
Quote
is there a simple way to start kde... something like "startkde" (which doen't start x) and not like "startkde --replace" (which leaves a lot o stuff running in the backgrounfd from the previous wm --- in ice the panel and rox are both going, for example)

IS there anything new since the thread on kde 3.4?
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=109171\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]
I link startkde to .xinitrc and run startx.
It can be necesary to do a "ldconfig" before and also stablish the swapon  as kde uses more ram.
Anyway, my feeling is that kde is a little bit "too much" for my 6000 althought for some uses it is o.k.

smuelas
Zaurus SL-6000  --  Microdrive Hitachi 6Gb placed permanently on CF slot.

drak2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • http://drak.liten.cz/
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #65 on: January 02, 2006, 05:31:26 am »
Hi,

Changelog ?

Between rc12 and beta1 only minimum packages changed.

Is posible only:

edit /etc/ipkg.conf
ipkg update
ipkg upgrade ?

Thx.
SL-860 + [ last pdaXrom | last CACKO ]
512SD, BT CF Socket [rev G]
SL-5000D - dead SDRAM :-(
 [ sory for my english ;-) ]

MONVMENTVM

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 191
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #66 on: January 03, 2006, 04:34:24 am »
Quote
I just installed beta1 on my C1000. I was previously running RC12. With beta1, my D-Link wireless card no longer works, whereas it worked fine with RC12 (both dhcp/no essid and static ip/specific essid worked with RC12, neither works with beta1).

When you boot beta1 and login as root and attempt to type

ping ww.xx.yy.zz

when you type the periods, they are not echoed.

If the D-Link card is in the slot, startx will hang (it becomes unwedged if you remove the D-Link card).

Is anyone else successfully using a D-LInk card with beta1?

/Don Allen

PS I've contributed $50 to the project.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=109161\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

what D-Link card do you have?
Device: Zaurus C3100
OS: testing pda[span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\']X[/span]rom beta4
Window Manager: Xfce4 + ROX Desktop and Filer
WLAN: D-Link DCF-660W
Memory: Kingston 512MB SD
Creative Wired Remote modified to work as CE-RH2

xfargo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #67 on: January 03, 2006, 01:29:06 pm »
Hi,

I want to setup a bluetooth-PAN: is there any tool like the  "Bluetooth PAN Applet" for pdaXrom?
or how can I run qt-apps (like  "Bluetooth PAN Applet") under x?

Thanks for help

Markus

ZDevil

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1998
    • View Profile
    • http://
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #68 on: January 03, 2006, 04:56:51 pm »
I seem to have experience the same issue as the previous RC.
When plugged in to AC, after waking my Z (860 in this case) from auto suspend, the screen (or the device?) will go off very quickly if I don't tap the screen or press other keys.  Once I was tapping the screen a few times quickly upon turning it on and the device freezes.
Any hint?
« Last Edit: January 03, 2006, 04:57:20 pm by ZDevil »

Life is too precious for hacking *too much*
Visit my Z screencap gallery[/color]
My EeePC 701 Black = Debian (Lenny) on IceRocks + Transcend SDHC Class6 8GB + 2GB RAM
My Zaurus SL-C3200 = Debian EABI (kernel 2.6.24.3-yonggun) on a swapped internal Sandisk Extreme III CF 16gb
My Debian EABI feed: http://matrixmen.free.fr/zaurus/debian/
My OpenBSD/Zaurus feeds:  Link1, Link2
[/i][/font][/color][/size]

donallen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #69 on: January 03, 2006, 09:59:16 pm »
Quote
Quote
I just installed beta1 on my C1000. I was previously running RC12. With beta1, my D-Link wireless card no longer works, whereas it worked fine with RC12 (both dhcp/no essid and static ip/specific essid worked with RC12, neither works with beta1).

When you boot beta1 and login as root and attempt to type

ping ww.xx.yy.zz

when you type the periods, they are not echoed.

If the D-Link card is in the slot, startx will hang (it becomes unwedged if you remove the D-Link card).

Is anyone else successfully using a D-LInk card with beta1?

/Don Allen

PS I've contributed $50 to the project.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=109161\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

what D-Link card do you have?
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=109296\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

D-Link Air DCF-660W
/Don Allen
Device: Zaurus C1000
OS: pdaXrom 1.1.0RC12
Wireless: D-Link DCF-660W

ZDevil

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1998
    • View Profile
    • http://
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #70 on: January 04, 2006, 08:52:15 am »
Quote
I seem to have experience the same issue as the previous RC.
When plugged in to AC, after waking my Z (860 in this case) from auto suspend, the screen (or the device?) will go off very quickly if I don't tap the screen or press other keys.  Once I was tapping the screen a few times quickly upon turning it on and the device freezes.
Any hint?
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=109429\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Sorry for my own confusion.  This should be an issue of KDE 3.5, as it is okay in  matchbox.

Life is too precious for hacking *too much*
Visit my Z screencap gallery[/color]
My EeePC 701 Black = Debian (Lenny) on IceRocks + Transcend SDHC Class6 8GB + 2GB RAM
My Zaurus SL-C3200 = Debian EABI (kernel 2.6.24.3-yonggun) on a swapped internal Sandisk Extreme III CF 16gb
My Debian EABI feed: http://matrixmen.free.fr/zaurus/debian/
My OpenBSD/Zaurus feeds:  Link1, Link2
[/i][/font][/color][/size]

donallen

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #71 on: January 04, 2006, 09:06:25 pm »
Quote
Quote
I just installed beta1 on my C1000. I was previously running RC12. With beta1, my D-Link wireless card no longer works, whereas it worked fine with RC12 (both dhcp/no essid and static ip/specific essid worked with RC12, neither works with beta1).

When you boot beta1 and login as root and attempt to type

ping ww.xx.yy.zz

when you type the periods, they are not echoed.

If the D-Link card is in the slot, startx will hang (it becomes unwedged if you remove the D-Link card).

Is anyone else successfully using a D-LInk card with beta1?

/Don Allen

PS I've contributed $50 to the project.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=109161\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

what D-Link card do you have?
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=109296\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

I just reverted my machine to RC12 and the D-Link card is working fine again. I note that you are running RC12, so I'm not surprised why you asked the question -- you and I have the same D-Link card. My advice is to stick with RC12; your wireless card will not work with beta1. Too bad, because beta1 definitely felt more responsive. Looking forward to beta2 ....
/Don Allen
Device: Zaurus C1000
OS: pdaXrom 1.1.0RC12
Wireless: D-Link DCF-660W

clofland

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
    • http://www.lofland.net/
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #72 on: January 05, 2006, 08:39:17 am »
Quote
If anyone wants to post a brief idiot guide for how they got bluetooth to connect to a phone it would be greatly appreciated.  I'll bet I'm missing something obvious. 
[div align=\"right\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Check out this thread:

[a href=\"https://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=15397&hl=clofland]https://www.oesf.org/forums/index.php?showt...397&hl=clofland[/url]

Add a reply to it if I can be of any further help. I surf and check email via my cell phone all the time.
[span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\']C-760 pdaXrom 1.1.0beta3[/span]
- Sandisk UltraII 1GB SD card - Socket LP CF LAN card - Socket LP CF WLAN card - Socket CF Bluetooth Card Rev H -

gromituk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 207
    • View Profile
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #73 on: January 06, 2006, 04:28:00 am »
What's the best way of getting Kapi working in this release?  There are various threads about it.  I got it going in the previous one, but I don't remember how!

clofland

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
    • http://www.lofland.net/
1.1.0beta1 Is Out!
« Reply #74 on: January 06, 2006, 12:24:07 pm »
Quote
What's the best way of getting Kapi working in this release?  There are various threads about it.  I got it going in the previous one, but I don't remember how!
[div align=\"right\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

See this thread [a href=\"https://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=16359&hl=kdepim]https://www.oesf.org/forums/index.php?showt...16359&hl=kdepim[/url]

Just install the kdepim_2.2.7_armv5tel.ipk from that thread and it will work fine. Works for me.
[span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\']C-760 pdaXrom 1.1.0beta3[/span]
- Sandisk UltraII 1GB SD card - Socket LP CF LAN card - Socket LP CF WLAN card - Socket CF Bluetooth Card Rev H -