Author Topic: Atari Lynx Emulator Working!  (Read 9313 times)

Curious Aardvark

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
    • View Profile
    • http://
Atari Lynx Emulator Working!
« Reply #15 on: March 30, 2006, 11:32:28 am »
Excellent !
So...
Anyone know how ?
Zaurus: 5500 & c860. 512mb bytestor hi-speed sd card. 256mb lexar cf, 128mb kodak cf, 128mb lexar sd, pink origo wireless cf card (faster than usb stick on my laptop) Car charger, usb sync/charger cable, fastest thumbs in the west ! :-)
Sharp roms on both.

ev1l

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 608
    • View Profile
    • http://bbshuffle.blogspot.com/
Atari Lynx Emulator Working!
« Reply #16 on: March 30, 2006, 02:56:29 pm »
If you cant buy the games let alone the system, it's fine by me.
Practicing and encouraging piracy is *not* something OESF will condone, so watch your step, Aardvark.
If you want to make public the fact that you do not want to pay for games on current systems, noone's stopping you, but OESF will not be the platform for it.

Edit your posts, or I will.

uth

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
    • View Profile
Atari Lynx Emulator Working!
« Reply #17 on: March 30, 2006, 11:00:48 pm »
Quote
Quote
thank you very much for your help but how can i set up a magnified session on my c3100 running last cacko rom . i try to see if qconsole has a magnified option but it has not !.

I've put all the files in a directory but when i start handy_sdl romimage my zaurus hangs....so i think problem is the resolution at 480x640....
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=118030\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]
You should go to /home/QtPalmtop/apps/ and into the folder where Qkonsole is. Then edit the desktop file (probably qkonsole.desktop). In that file, you should find a line that says:
Display=640x480/144dpi,480x640/144dpi

Put a hash (#) at the beginning of that line to comment it out. You should then be able to switch it into magnified mode.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=118049\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

I've tried to follow these directions, but I don't see a qkonsole.desktop anywhere.   Is that the real name?

Thanks.

Jon_J

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1853
    • View Profile
    • http://
Atari Lynx Emulator Working!
« Reply #18 on: March 30, 2006, 11:56:50 pm »
Quote
I've tried to follow these directions, but I don't see a qkonsole.desktop anywhere.   Is that the real name?

Thanks.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=121169\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]
It's called embeddedkonsole.desktop on my C3100. I have Cacko Lite.
I figured this out by using the "Tab Setting" in "Settings" tab.
Select your program icon, then select the "pencil" icon at the bottom.
(This lets you edit application).
The dialog that pops up will give you the name of the program executable, which in this case, has the same name as it's corresponding *.desktop file.

Jon
« Last Edit: March 31, 2006, 12:00:10 am by Jon_J »
C3100 Multiboot-->Angstrom 2007.12-r18 | Cacko 1.23 | ArchLinuxARM
C3200 pdaxii13v2-5.5-alpha4 Akita on NAND

Ambicom WL1100C-CF Wifi - Ambicom CF modem - Ambicom CF GPS - Belkin-F5D5050 USB LAN
Socket CF Bluetooth rev K - Iogear 4 port USB micro hub - pocket CF card reader
Targus mini USB optical mouse - 2 Targus SD card readers