Author Topic: C860 Seemingly Gone For Good  (Read 6426 times)

Ashley King

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
C860 Seemingly Gone For Good
« on: August 26, 2006, 10:32:52 pm »
I'm deeply saddened.  I wanted to try pdaXrom on my (almost new) 860, so I followed the instructions exactly.  I've installed and upgraded OZ a number of times, so it was really nothing new, except for the part where the install finished and my handheld froze.  Now, it won't turn on.

I think I've tried everything... I haven't been able to find any detailed descriptions of any of the emergency recovery options... the D+M and all of those... I've tried everything I could find, but I haven't been able to get it to do anything, except briefly (maybe a sixth of a second) flash the charge light when I plug in the power supply.

I don't know if I'm not doing them right, but people seem pretty confident that these things can't be truly bricked.  I use my Zaurus all the time, throughout the day.  I feel lost without it.  I would like to retain the data that's on it, but I would rather get it back empty and have to start over than to be without it.

Does anyone have any information that might be useful?

Thanks,
Ashley

Cresho

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1609
    • View Profile
    • http://home.earthlink.net/~cresho/
C860 Seemingly Gone For Good
« Reply #1 on: August 26, 2006, 10:52:14 pm »
so you tried pdaxrom on the device?  Correct me if im wrong but doesnt one type of pdaxrom remove the nand utilities?
Zaurus C-3200 (internal 8gb seagate drive) with buuf icon theme, cacko 1.23 full,  and also Meanie's pdaxqtrom-Debian/Open Office
Zaurus SL-5500 Sharp Rom 3.13 with steel theme
pretec pocket pc wi fi
ambicom bt2000-cf bluetooth-made in taiwan
simpletech 1gb cf
pny 1gb sd
patriot 2gb
ocz or patriot 4gb sd(failed after 2 weeks)only on z
creative csw-5300 speakers in stereo
DigiLife DDV-1000 for video, Audio, Picture recording playable on the zaurus
Mustek DV4500-video recorder, pictures, voice record on sd for z

zaurusthemes.biz | ZaurusVideo | Zaurus Software

pgas

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1097
    • View Profile
    • http://
C860 Seemingly Gone For Good
« Reply #2 on: August 27, 2006, 05:53:09 am »
See : In case a backup won't work (and only then !)
there:
http://www.trisoft.de/en_c860howto.htm
SLC-860 cacko / senao wifi

Ashley King

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
C860 Seemingly Gone For Good
« Reply #3 on: August 30, 2006, 09:01:49 pm »
Quote
so you tried pdaxrom on the device?  Correct me if im wrong but doesnt one type of pdaxrom remove the nand utilities?
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=139918\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

I believe you're right... I just didn't know that when I tried it.  I had a 5500 for years (loved it) and I'm fairly new to the clamshell models.  I didn't know how bad it could get.

Ashley King

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
C860 Seemingly Gone For Good
« Reply #4 on: August 30, 2006, 09:03:42 pm »
Quote
See : In case a backup won't work (and only then !)
there:
http://www.trisoft.de/en_c860howto.htm
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=139927\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Thanks... That information is more detailed than what I've been able to find so far.  Unfortunately, it's still not working.  I can't even turn the little guy on.  I follow the steps on that page exactly and nothing happens.  I'll keep trying, though... I'm not quite ready to give up, yet.

TRIsoft

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 332
    • View Profile
    • http://www.trisoft.de
C860 Seemingly Gone For Good
« Reply #5 on: August 31, 2006, 04:45:39 am »
Hi,
Quote
Unfortunately, it's still not working.  I can't even turn the little guy on.  I follow the steps on that page exactly and nothing happens.  I'll keep trying, though... I'm not quite ready to give up, yet.
try the "special Zaurus Diag Vodoo":
Same procedure like trying to start the normal Diag, but use the
"FN"(!) + "D" + "M" keys.
Complete steps are in this thread:
https://www.oesf.org/forums/index.php?showt...=19939&hl=vodoo

This should bring your Zaurus back to life.

Fingers crossed

///TRIsoft

Marc Stephan

Ashley King

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
C860 Seemingly Gone For Good
« Reply #6 on: August 31, 2006, 09:36:32 pm »
Quote
Hi,
try the "special Zaurus Diag Vodoo":
Same procedure like trying to start the normal Diag, but use the
"FN"(!) + "D" + "M" keys.
Complete steps are in this thread:
https://www.oesf.org/forums/index.php?showt...=19939&hl=vodoo

This should bring your Zaurus back to life.

Fingers crossed

   YIPPEEEEEE, Huray and stuff.  You're my new Best Friend.  That's what I needed.  And now I'm no longer afraid to try new OSes on my little box.  I'm so happy that, if I had a web server, I would dedicate space to repositories for the Open Source Project.

He's home safe, his nose is wet, and we would like to thank those who helped.

Hugs,
Ashley
 

TRIsoft

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 332
    • View Profile
    • http://www.trisoft.de
C860 Seemingly Gone For Good
« Reply #7 on: September 01, 2006, 04:36:05 am »
Hi Ash,
Quote
He's home safe, his nose is wet, and we would like to thank those who helped.
nice to have one more Zaurus revived successfully  

///TRIsoft

Marc Stephan