Author Topic: Opie2  (Read 5868 times)

Ferret-Simpson

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 572
    • View Profile
Opie2
« on: January 06, 2007, 09:39:04 am »
What's the plan, is there a plan?
Cortana: PXA250/Poodle: OZ/GPE 3.4.2RC1
Tycho PXA270/HTC_Universal WM5  .30.107/1.09.00/42.42.P8/1.30.162
HollyWatch: Fossil AU5005 - POS 4.1.2
ATLANTIS: Fujitsu Lifebook T4210 TBPC2005

Tosh256CF, Adlink CF 802.11B, 512KingSD, 128VikSD, CFChiMeiG1GPRS

speculatrix

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3703
    • View Profile
Opie2
« Reply #1 on: May 10, 2007, 04:59:23 pm »
doesn't seem to be, no mention of opie on angstrom site.

can't see why they can't just build qtopia4. OK, so it's not totally open, but hey, it beats having to write it all yourself, huh?

if qt(opia)4 were available in a stable form on Zaurus, then maybe just maybe Opera people could be persuaded to do a port?
Gemini 4G/Wi-Fi owner, formerly zaurus C3100 and 860 owner; also owner of an HTC Doubleshot, a Zaurus-like phone.

lpotter

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 450
    • View Profile
    • http://qtopia.net
Opie2
« Reply #2 on: June 02, 2007, 04:34:28 am »
Quote
doesn't seem to be, no mention of opie on angstrom site.

can't see why they can't just build qtopia4. OK, so it's not totally open, but hey, it beats having to write it all yourself, huh?

if qt(opia)4 were available in a stable form on Zaurus, then maybe just maybe Opera people could be persuaded to do a port?
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=160989\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Opera already runs in Qtopia 4, it's just not available.
Software Engineer, Systems Group, MES, Trolltech
irc.freenode.net #qtopia
http://qtopia.net

speculatrix

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3703
    • View Profile
Opie2
« Reply #3 on: June 02, 2007, 03:37:08 pm »
Quote
Opera already runs in Qtopia 4, it's just not available.

[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=162399\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Hey, Mr Potter, hope you're well, long time no see.

How would we go about making Opera available then? Are you permitted to reveal who has it running? My guess is that it's Nokia, a version for the N800.

Any chance of a qtopia4 ROM based on Angstrom.. or an IPK to run on top of the base angstrom-console variant?

thanks
Paul
Gemini 4G/Wi-Fi owner, formerly zaurus C3100 and 860 owner; also owner of an HTC Doubleshot, a Zaurus-like phone.

lpotter

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 450
    • View Profile
    • http://qtopia.net
Opie2
« Reply #4 on: June 02, 2007, 04:01:46 pm »
Quote
Quote
Opera already runs in Qtopia 4, it's just not available.

[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=162399\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Hey, Mr Potter, hope you're well, long time no see.

How would we go about making Opera available then? Are you permitted to reveal who has it running? My guess is that it's Nokia, a version for the N800.
Greenphone
Not sure if partner's stuff will get released.

Quote
Any chance of a qtopia4 ROM based on Angstrom.. or an IPK to run on top of the base angstrom-console variant?

thanks
Paul
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=162438\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

I will work on getting qtopia 4 into oe. Right now it's just manually copying the Qtopia file system onto the machine.
Software Engineer, Systems Group, MES, Trolltech
irc.freenode.net #qtopia
http://qtopia.net

speculatrix

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3703
    • View Profile
Opie2
« Reply #5 on: June 02, 2007, 04:38:45 pm »
Quote
I will work on getting qtopia 4 into oe. Right now it's just manually copying the Qtopia file system onto the machine.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=162439\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

that'd be great!


now, if you want to be a real miracle worker, just persuade Sharp to build all their proprietary applications against qtopia4 and we're all very happy.  
Gemini 4G/Wi-Fi owner, formerly zaurus C3100 and 860 owner; also owner of an HTC Doubleshot, a Zaurus-like phone.

jfv

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 437
    • View Profile
Opie2
« Reply #6 on: June 02, 2007, 04:45:31 pm »
Hi, Potter. Since you are back, would you mind telling me how get a shell on a Mylo?
Thanks
SL 5000 D  and C860 Sharp ROM
Too many accessories...

lpotter

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 450
    • View Profile
    • http://qtopia.net
Opie2
« Reply #7 on: June 03, 2007, 03:54:12 am »
Quote
Quote
I will work on getting qtopia 4 into oe. Right now it's just manually copying the Qtopia file system onto the machine.
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=162439\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

that'd be great!


now, if you want to be a real miracle worker, just persuade Sharp to build all their proprietary applications against qtopia4 and we're all very happy.  
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=162440\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]


Unfortunately, Sharp has given up on Linux, Zaurus and Qtopia.
Software Engineer, Systems Group, MES, Trolltech
irc.freenode.net #qtopia
http://qtopia.net

lpotter

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 450
    • View Profile
    • http://qtopia.net
Opie2
« Reply #8 on: June 03, 2007, 03:55:35 am »
Quote
Hi, Potter. Since you are back, would you mind telling me how get a shell on a Mylo?
Thanks
[div align=\"right\"][a href=\"index.php?act=findpost&pid=162441\"][{POST_SNAPBACK}][/a][/div]

Not real sure, I don't have one to even try.
Software Engineer, Systems Group, MES, Trolltech
irc.freenode.net #qtopia
http://qtopia.net

adf

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2807
    • View Profile
    • http://
Opie2
« Reply #9 on: June 03, 2007, 04:06:52 am »
lpotter! welcome back.
qtopia4 could be very interesting--  any hope for an updated opera?  even one we have to pay for?  the age of the browsers on the qt based roms is showing.  ( I realize that Z is kinda inconsequential from a corporate perspective).

Drizzly and cool in Girdwood today, btw.

If sharp has quit, why doesn't TT get a partner, buy what needs to be bought and sell an updated version of the Z?-after checking the market.  A better Z clamshell with phone/cell data capabilities and ongoing development might be marketable.
« Last Edit: June 03, 2007, 04:10:16 am by adf »
**3100 Zubuntu Jaunty,(working on Cacko dualboot), 16G A-Data internal CF, 4G SD, Ambicom WL-1100C Cf, linksys usb ethernet,  BelkinF8T020 BT card, Belkin F8U1500-E Ir kbd, mini targus usb mouse, rechargeble AC/DC powered USB hub, psp cables and battery extenders.

**6000l  Tetsuized Sharprom, installed on internal flash only 1G sd, 2G cf