Author Topic: No Menu Applications Line At Top After Install On C860  (Read 1588 times)

John Rose

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
No Menu Applications Line At Top After Install On C860
« on: February 18, 2009, 12:58:43 pm »
Got Zubuntu installed on my C860 using a Sandisk Extreme 2GB SD card to hold the file system. Boots up to give option to load Zubuntu: only strange thing is that fsck finds errors which it then corrects. Select Zubuntu and after much terminal stuff it returns to option to load Zubuntu. I select that and after terminal stuff it offers a login. I supply root (for user), it complains about alsa files and I enter command startx. It then shows desktop but without menu applications line (at top of screen). So I can't do anything. Help please!
Regards,
John

tanjian2

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
    • View Profile
No Menu Applications Line At Top After Install On C860
« Reply #1 on: February 18, 2009, 04:41:24 pm »
Quote from: John Rose
Got Zubuntu installed on my C860 using a Sandisk Extreme 2GB SD card to hold the file system. Boots up to give option to load Zubuntu: only strange thing is that fsck finds errors which it then corrects. Select Zubuntu and after much terminal stuff it returns to option to load Zubuntu. I select that and after terminal stuff it offers a login. I supply root (for user), it complains about alsa files and I enter command startx. It then shows desktop but without menu applications line (at top of screen). So I can't do anything. Help please!
I had an fsck with errors - it basically can corrupt file - best to reinstall the rootfs over the SD card again - worked for me.
SL-C3000(Spitz) - pdaXii13 5.5alpha + sound enhanced kernel - MD in 1 great big partition -  Ambicom CF Wifi + USB Ethernet  and NOW Zubuntu on a 4Gb SD