OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Configuring Qtella, Guidance?
tinyrooster
post May 1 2005, 07:46 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 31
Joined: 1-November 04
From: Los Angeles
Member No.: 5,310



I recently got kismet working on my 6000, which made me very excited because my linux expertise is not that high. I credit the great information available on this forum and on the wiki.

I'm experimenting with other network clients and I thought I would try Qtella. Ran into a connection problem and searching through google and on this site did not result in any answers. Could anyone assist me? I'm wondering if it's a port issue or possibly a lib issue.

Has anyone had luck with this ap?

Thanks,

tinyrooster
Go to the top of the page
 
+Quote Post
poplav
post May 1 2005, 04:29 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 23
Joined: 1-January 04
From: Lapeer County, Michigan USA
Member No.: 1,307



I may be in the same boat that you are. I installed Qtella, but it never seems to connect to anything. Incidentally, the display only seems to show about 80% of the screen regardless, of resolution or orientation.

In any event, I have an idea that the issue lies somewhere in the list of servers for it to connect to. The reason that I think this is that I have both Limewire and Gnucleus on my laptop. Gnucleus can find only a fraction of the hosts that LW can. They both run and connect properly, servers are in a list for G, but I can't find a list for LW. I think if we could find out what LW looks for we could get other clients to look there too.

Hopefully there is information here that someone will find useable.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd October 2014 - 03:05 AM