OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Fonts?, What is wrong??
cody
post May 16 2005, 11:13 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 10
Joined: 14-May 05
Member No.: 7,139



I just installed pocketworkstation on my SL-6000 using X/Qt and the stock Sharp ROM.
I put KDE on the my zaurus. All was going as planned...
The toolbar came up, the desktop painted properly...
BUt when I open a window, the font is some where around 200 or so (HUGE!!)
And I cant change it!! DOes anyone know how to change the font size via a shell?
It seems to affect all X Applications, so not a problem with KDE.


Any Ideas?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post May 17 2005, 02:23 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



Let me quess, you are using version 0.9 of X/QT server?

There is a bug with font size in many apps - especially gnome apps - to overcome this shift down to version 0.8 or try out the unstable version

There are a number of posts about this issue on the forums (and the exact technical reason, whih I can't remember at the moment wink.gif)

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cody
post May 18 2005, 05:09 PM
Post #3





Group: Members
Posts: 10
Joined: 14-May 05
Member No.: 7,139



I installed the newest version, and it works fine now.
The stable feed of X/Qt is broken I guess...

どもありがとう スツーさん!
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cody
post May 18 2005, 09:31 PM
Post #4





Group: Members
Posts: 10
Joined: 14-May 05
Member No.: 7,139



Cool, eh?
Attached File(s)
Attached File  sc_07.10.55_Wed_May_18_2005.png ( 26.51K ) Number of downloads: 94
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 06:46 PM