OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Error On Transferring Video Files, Error Message
tripdad
post Jun 2 2006, 02:44 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-June 06
Member No.: 10,038



Hi,

Just joined today and read through some posts. Hoping you can help me with probably a simple issue. Just got my Archos yesterday and have only spent 3-4 hours with it, but can't get a single video file to work. I am prepared to get this going tonight! I have tried Mobile Clone DVD software which specifically calls out the Archos AV500. Also tried the software that came with the unit - Virtualdub and MPG4 Translator. I get the same error message when trying to transfer the file - 'The file is not supported on this device - try using...'
Is this a simple settings issue perhaps? Has anyone ran into this?

Also, for the life of me I can't figure out how to get shuffle play to work for audio.

Thanks in advance,

Tim
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tripdad
post Jun 5 2006, 04:00 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 42
Joined: 2-June 06
Member No.: 10,038



Got it working just fine. I rip the my DVD using MobileClone DVD, but then have to open the .avi using Windows Media Player, save it to my library, and then sync it to the AV500. I haven't been able to preserve any menus though. I am thinking this is not possible, but if wrong please let me know.

Also figured out the shuffle after some digging.

I have to say that for a reasonable techy guy this device takes some time to figure out!

Tim
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 02:19 AM