OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> SD corruption & formatting
novakane
post Oct 16 2003, 08:05 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 19
Joined: 14-October 03
Member No.: 644



I bought a 256MB Kingston SD chip. Straight out of the box I dropped it into the zaurus. The zaurus seemed to recognize it and listed it under the system info -> storage, but I could see how to write to it. I guessed I had to dump data on to the chip via a USB reader on my PC. I bought a reader and put the chip in. The reader can't seem to initialize the chip. Whenever I click on the removeable drive icon in windows it locks up explorer. I downloaded a SD formatting utility called widowmaker for the zaurus and tried to format it from there, but it didn't seem to do anything.
Did I corrupt the chip by putting it in the zaurus without formatting it first? I'm going to try and exchange the chip, but I'm curious what I did wrong.

Thx
Go to the top of the page
 
+Quote Post
novakane
post Oct 16 2003, 05:41 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 19
Joined: 14-October 03
Member No.: 644



I replaced the chip. No joy.
I replaced the reader and it worked like a charm. Proof once more that SanDisk gear is crap! Don't use sandisk readers or chips.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2014 - 03:09 PM