OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Software for the SL-6000, (and feeds)
piggity
post May 2 2004, 09:01 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 28
Joined: 5-April 04
Member No.: 2,683



Hey,

Someone started a similar thread, but what I am really trying to get at is of all the software out there, what is and isn't working for the SL-6000. I'll start this out.

Works
- tkcExplorerC7xx
- kismit (with instructions from: http://www.zaurususergroup.com/modules.php...the%20SL-6000L)
- BlueZ drivers (works for Ambicom card, but not the Socket revG card)
- tkcEditorC7xx

Doesn't Work (at least for me)
kino2 (install, but will not play video)
qkonsole 9.3 (works, but not in vga mode)
tkcVideo
Go to the top of the page
 
+Quote Post
palugeek
post May 2 2004, 12:04 PM
Post #2





Group: Members
Posts: 10
Joined: 19-February 04
Member No.: 1,918



I think this is a good idea. I would like to know what works and what doesn't without having to waste the time experimenting. My experience is:

Works
- qkconsole ( with the limitations noted )
- JustReader ( but the number of formats is very limited, won't rotate )

Doesn't work
- kismet ( enough others have had success I must have screwed it up, I'll try again )
- kino2 ( installed but that's about it )
- opie-reader ( installed; worked for a while; then hung; had to reset to uninstall )
- qpdf2 ( installed; ran; but test leaves trask all over the screen )


I still have a Socket bluetooth card I can't use; anyone have any luck with that yet?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DrWowe
post May 3 2004, 10:11 AM
Post #3





Group: Members
Posts: 696
Joined: 17-January 04
Member No.: 1,468



Qpdf2 is working fine for me. The exact package I installed was qpdf2_no-render-2.2.1-20040217_arm.ipk. There are several other versions available for download which I didn't try. I even got it to work in 640x480 mode by editing the desktop icon shortcut.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cradlinski
post May 3 2004, 10:13 AM
Post #4





Group: Members
Posts: 32
Joined: 2-May 04
From: Plymouth, MN
Member No.: 3,104



What about kpacman? biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DrWowe
post May 3 2004, 10:16 AM
Post #5





Group: Members
Posts: 696
Joined: 17-January 04
Member No.: 1,468



kpacman works too. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
palugeek
post May 3 2004, 11:12 AM
Post #6





Group: Members
Posts: 10
Joined: 19-February 04
Member No.: 1,918



The qpdf2 I loaded was qpdf2_2.00-20030725_arm.ipk. I will try the other one.

Can you explain what you changed on the desktop icon to get 640x480 mode?

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DrWowe
post May 3 2004, 11:43 AM
Post #7





Group: Members
Posts: 696
Joined: 17-January 04
Member No.: 1,468



I just copied the Display line from the built-in apps and pasted it into the Qpdf file. All the desktop icons are in /home/QtPalmtop/apps/Applications. The line looks like this:
Display=640x480,144dpi,480x640,144dpi

edit: There's an easier way to do this. If you tap and hold the icon, a screen comes up where you can disable the magnification.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lwong
post May 3 2004, 12:24 PM
Post #8





Group: Members
Posts: 53
Joined: 18-March 04
From: USA
Member No.: 2,388



Kismet works using the guide.

DrZ Video player works (both 320x2490 and VGA)

FW
Go to the top of the page
 
+Quote Post
glondy
post May 4 2004, 04:37 AM
Post #9





Group: Members
Posts: 3
Joined: 18-April 04
Member No.: 2,893



These work for me:

Construct
NeoCal
TimeSleuth
FreeNoteQt
BilliardZ
VideoPoker
Kpacman
Shufflewords
SolitaireJM
ZCheckers
ZRally
ZStyle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zman
post May 4 2004, 04:44 AM
Post #10





Group: Members
Posts: 5
Joined: 23-April 04
Member No.: 2,974



:? Hey,

Has anyone gotten nethack to work on their 6K? I downloaded and installed it and the sound file. The program opens and presents the first screen. When I hit play it just dies (disappears back to launcher screen). Any hints?

TIA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
clivel
post May 4 2004, 09:24 AM
Post #11





Group: Members
Posts: 84
Joined: 3-October 03
From: Vancouver, BC
Member No.: 560



SafeDee version 2.0.2 works on the 6000 in both portrait and landscape modes.
If you are running an earlier version of SafeDee, V2.02 is, as always, a free upgrade.
Regards,
Clive
Go to the top of the page
 
+Quote Post
guylhem
post May 4 2004, 12:00 PM
Post #12





Group: Members
Posts: 577
Joined: 17-March 04
Member No.: 2,365



QUOTE
DrZ Video player works (both 320x240 and VGA)

FW


Which drz version? 5500 or 700 ? Just to purchase the correct one :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jerbell
post May 4 2004, 04:50 PM
Post #13





Group: Members
Posts: 24
Joined: 28-January 04
Member No.: 1,586



Qconsole works fine in 640x480 mode (fonts are tiny of course) if you uncheck "run magnified".
It doesnt handle a suspend very well if you su to root, but that problem appears on the 5600 as well.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
redbones
post May 4 2004, 05:41 PM
Post #14





Group: Members
Posts: 12
Joined: 12-April 04
From: nc
Member No.: 2,814



to get nethack to work

chown zaurus -R /home/QtPalmtop/games/lib/nethackdir/nethackdir

you also need to edit the nethack.cnf and change

QT_FONTSIZE=tiny
QT_TILEWIDTH=8
QT_TILEHEIGHT=11


to

QT_FONTSIZE=large
QT_TILEWIDTH=32
QT_TILEHEIGHT=32


so its not so small
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dstorey
post May 23 2004, 11:19 PM
Post #15





Group: Members
Posts: 3
Joined: 23-May 04
Member No.: 3,403



QUOTE
Qpdf2 is working fine for me.   The exact package I installed was qpdf2_no-render-2.2.1-20040217_arm.ipk.  There are several other versions available for download which I didn't try.  I even got it to work in 640x480 mode by editing the desktop icon shortcut.


I am now half way there - the drivers work but the connection applet only offers the Wireless and although I can force the issue by connecting and then disconnecting the wireless, the scripts still fail (and I have checked them against my 5500). Any ideas on how to debug these scripts?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

6 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd October 2014 - 05:46 AM